0

Poznati proslavili praznik zajedno sa OMV

Proslavljajući sa svojim potrošačima 1. oktobar, Međunarodni dan kafe, OMV je svima koji su tog dana sipali najkvalitetnija OMV MaxxMotion goriva obezbedio besplatnu VIVA kafu po izboru

Foto: OMV Srbija

Foto: OMV Srbija

Brojne javne ličnosti posetile su OMV stanice i uživale u svom omiljenom napitku zajedno sa potrošačima. Među prvima su VIVA kafu popile televizijske voditeljke Dajana Paunović i Sanja Marinković  koje se našle na „licu mesta“.

pročitaj još

  Foto: OMV Srbija

  Foto: OMV Srbija

  Nakon što su svoje četvorotočkaše počastili gorivima vrhunskog kvaliteta na OMV stanici VIVA kafu su ispijali i glumica Jelena Gavrilović, manekenka Dejana Živković, pevačica Jelena Kostov, kreator i maneken Boško Jakovljević, plesač Ivan Mileusnić, automobilista Miloš Pavlović, PR menadžerka i influenserka Beba Dragić i blogerka Mila Vujisić. Svi oni podelili su sa svojim pratiocima na društvenim mrežama fotografije na kojima su ovekovečili trenutke uživanja.

  Foto: OMV Srbija

  Foto: OMV Srbija

  Poznate ličnosti se posebno odlučuju za VIVA kafu i zbog njenog kvaliteta, ali i načina pripreme i posluživanja. VIVA CAFE koristi najbolja zrna, pažljivo pečena, na način na koji se to radi u najboljim italijanskim pržionicama, kako bi se dobila jedinstvena i dobro izbalansirana aroma kafe sa vrlo finom kremom.

  Foto: OMV Srbija

  Foto: OMV Srbija

  Inače, još jedna bitna karakteristika OMV VIVA kafe je i to da ona nosi FAIRTRADE oznaku. To je poruka potrošačima da korišćene sirovine dolaze iz organizacija proizvođača koje posluju u skladu sa društvenim, ekonomskim i ekološkim standardima.

  Izvor: PR OMV Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: dan kafe, domaće, omv, viva cafe