0

FEJSLIFTING: Renault Kadjar sa novim benzinskim motorom

Jedan od najatraktivnijih SUV modela na evropskom tržištu, Renault Kadjar, dobio je moderniji izgled, a prati ga i potpuno novi 1,3-litarski turbo benzinski motor

Foto: Renault

Foto: Renault

Renault je pred Salon automobila u Parizu, predstavio restilizovanu verziju svog SUV modela Kadjar koja je obuhvatila diskretne izmene spoljašnjosti, ali i bogatiju opremu i novi benzinski motor.

pročitaj još

  Foto: Renault

  Foto: Renault

  Gledano od napred, poznavaoci ovog modela primetiće nešto drugačiju, hromiranu masku, izmenjeni odbojnik u kojem se nalaze četvrtasta svetla za maglu, a tu su i nove glavne svetlosne grupe sa novom LED grafikom unutar istih.

  Foto: Renault

  Foto: Renault

  I pozadi su restilizovane svetlosne grupe u LED tehnologiji, a Renault je ponudio u novi paket alu-felni prečnika od 17 do 19 inča. Enterijer je obogaćen novim infotainment displejom dijagonale 7 inča, koji daje jasniji prikaz slike, a ujedno je i brži na odziv.

  Foto: Renault

  Foto: Renault

  Kada je reč o pogonu, francuski proizvođač je u ponudu uvrstio najnoviji 1,3-litarski turbo benzinac, u verzijama snage od 140 i 160 „konja“. Uz to, unapređeni su 1,5-litarski i 1,7-litarski dizeli, koji su sada nešto snažniji, uz čistiju emisiju izduvnih gasova.

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: kadjar, noviteti, renault, restilizacija, suv, turbo