0

Za bezbrižan odmor tu je AMS Osiguranje

Putujte potpuno rasterećeni i sigurni, a brigu o vašem zdravlju i zdravlju vaše porodice prepustite stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Želeli biste da predstojeće dane provedete u inostranstvu, ali ste pod stresom da se nešto može dogoditi vama ili vašim najbližima? Odabirom kvalitetnog Putnog zdravstvenog osiguranja zaštitićete se od neželjenih finansijskih gubitaka i sebi i svojim najmilijima obezbediti bezbrižan odmor kakav zaslužujete. Putujte potpuno rasterećeni i sigurni, a brigu o vašem zdravlju i zdravlju vaše porodice prepustite stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja.

pročitaj još

  Iznenadna bolest ili nezgoda mogu biti sastavni deo odmora, ali su troškovi lečenja u inostranstvu veliki i često premašuju vaš budžet. Zato je pametno osigurati se na vreme. Zaključivanjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja kod AMS Osiguranja, pokriveni ste od troškova hirurških intervencija, stomatološkog, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

  AMS Osiguranje misli na vas i na vaš budžet i zato vam nudi najpovoljnije cene i usluge na našem tržištu. Tako će vas premija za individualnu polisu, koštati svega 840 dinara, za 7 dana, na teritoriji Evrope, a za sve one koji na odmor idu porodično, polisa osiguranja iznosi 1.848 dinara, u periodu od 7 dana.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Dok ste na putu, ne zaboravite da osigurate i vaš stan ili kuću. Nudi vam se mogućnost da po pristupačnim cenama osigurate svoj dom od brojnih rizika, a ukoliko odaberete da osigurate i stvari u vašem domu, ostvarujete pravo na dodatnih 10 odsto popusta na celokupnu premiju osiguranja, čime je vaš budžet dodatno rasterećen.

  Ne dozvolite da vas neplanirani događaji iznenade, već brigu prepustite AMS Osiguranju, jer je njima osiguranik na prvom mestu. Posetite ih u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

  Za više informacija pozovite broj 0800-009-009 ili pogledajte internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs.

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, godišnji odmor, put