0

Brzo, lako i jednostavno uz AMS Osiguranje

Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja online i ostvarite 30% popusta!

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Prateći savremene trendove digitalnog poslovanja, AMS Osiguranje je samo za vas omogućilo da ugovorite Putno zdravstveno osiguranje brzo, lako i jednostavno, online na sajtu. To će vam, ne samo uštedeti vreme, već i novac, jer vam se prilikom online zaključivanja polise Putnog zdravstvenog osiguranja, samo u promotivnom periodu, nudi čak 30% popusta!

pročitaj još

  Rizik da se iznenadno razbolite ili pretrpite nezgodu dok ste na putu je veliki, a troškovi lečenja u instranstvu su skupi i često premašuju vaš budžet. Ne rizikujte, već obavezno pre svakog puta osigurajte sebe i svoje najmilije i na odmor krenite potpuno bezbrižni. Ušteda je velika, jer vas premija osiguranja za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, košta svega 735 dinara.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na odmor idu porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period. Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i zaštite se visokih troškova usled  hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja. Dovoljno je samo da  prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, AMS Osiguranje će preuzeti na sebe.

  Ne prepuštajte stvari slučaju, već mislite na vreme. Sve što je potrebno da uradite jeste da od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i na odmor krenete bez opterećenja. Detaljno uputstvo za online ugovaranje Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

  AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, godišnji odmor, put