1

NOVI KROSOVER: Renault Arkana stiže sledeće nedelje!

Renault je najavio potpuno novi krosover pod nazivom Arkana, koji će se proizvoditi u Rusiji, a trebalo bi da bude globalni model, koji bi se prodavao i u Evropi

Foto: Renault

Foto: Renault

Velika popularnost SUV/krosover modela, pre svega na evropskom, ali i drugim tržištima, dovela je do toga da je gotovo svaki drugi novi model koji se predstavlja, upravo iz pomenutog segmenta. Tako je Renault, koji u svojoj ponudi već ima pet SUV/krosover modela (računajući i Espace), najavio novi automobil pod imenom Arkana.

pročitaj još

  Foto: Renault

  Foto: Renault

  Novitet će najverovatnije biti baziran na krosoveru Kaptur (nešto veća verzija Captura, namenjena ruskom tržištu), a najavljeno je da bi Arkana trebalo da bude globalni model, što će reći da se pored Rusije, koja je, kada je reč o prodaji Renaultovih modela, na drugom mestu, odmah iza Francuske, može očekivati i u Evropi.

  Foto: Automedia

  Foto: Automedia

  Zvanični debi Renault Arkana bi trebala da ima sledeće nedelje, na Salonu automobila u Moskvi, kada će biti poznato i više tehničkih detalja. Za sada, jedino što se zna da će se za rusko tržište, ovaj krosover proizvoditi u Renaultovoj fabrici pored Moskve.

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: arkana, krosover, noviteti, renault, rusija, suv
  Popularni komentari
  • G
   GQSerb

   Mocno ime!! :))))Zivio Arkan!