0

HONDA HR-V: Modernizovan krosover

Honda HR-V, najmanji SUV model u gami japanskog proizvođača, prošao je uobičajenu modernizaciju na polovini tržišnog ciklusa

Foto: Honda

Foto: Honda

Promene na eksterijeru podarile su mu elegantniji izgled sa standardnim LED dnevnim svetlima, preoblikovan je prednji odbojnik, aluminijumske felne od 17 inča su nove, a na zadnjem delu se primećuje hromirani završetak izduvnog sisetma.

pročitaj još

  Foto: Honda

  Foto: Honda

  Fabrika ističe da revizija unutrašnjosti ide u pravcu komfora, luksuza i personalizacije. Uvedeni su novi, kvalitetniji materijali, sedišta su ergomomski poboljšana, a pored toga kupcima će biti ostavljena mogućnost da po sopstevnom ukusu odaberu boju kožnih sedišta ili kombinaciju kože i tkanine sa duplim štepom za još atraktivniji izgled.

  Foto: Honda

  Foto: Honda

  Kako bi vožnju učinili tišom i komfornijom, u Hondi su novi HR-V opremili takozvanim Active Noise Cancelletion sistemom koji pomoću dva zvučnika emituje signale koji umanjuju buku u kabini.

  Foto: Honda

  Foto: Honda

  Početak prodaje najavljen je za oktobar i to samo sa 1.5 i-VTEC motorom od 130 KS u kombinaciji sa šestostepenbim ručnim ili automatskim CVT menjačem. Tokom sledeće godine ponudu će obogatiti snažniji 1.5 VTEC turbo kao i 1.6 i-DTEC dizel motor.

  Tijana Stefanović/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: honda, honda hr-v, noviteti, svet