0

SEAT BOUTIQUE CONCEPT: Originalni pristup prodaji automobila u Novom Sadu

Navikli ste da automobile tražite na Internetu, a da ih uživo pogledate i testirate u salonima dilerskih kuća? Možda treba da promenite naviku!

Foto: Porsche SCG

Foto: Porsche SCG

Poslovni modeli se danas transformišu pod uticajem novih navika potrošača i novih digitalnih mogućnosti. Zato danas imamo tzv. fast fashion, e-commerce, pop-up prodavnice, m-banking, a odmore kupujemo preko agregatnih platformi. Inovacija je oblast po kojoj je automobilska industrija poznata, ali sama prodaja automobila danas počinje na internetu, ali se i dalje završava u prelepim auto-salonima.

pročitaj još

  Foto: Porsche SCG

  Foto: Porsche SCG

  Po prvi put je predstavljena zaista velika inovacija u pristupu prodaji automobila. Iz velike automobilske kompanije Porsche SCG koja u Srbiji zastupa robne marke Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche, lansiran je SEAT Boutique Concept. U centru grada, na mestu u koje svakodnevno možete da svratite i prijatno proćaskate. Bez velikih salonskih hala, u prostoru koji više liči na urbano dizajniran café, možete da se upoznate sa SEAT brendom. Novi pristup se ogleda i u underground izgledu ovog objekta jer je time ovaj brend jos bliži mladima i onima koji se tako osećaju, što je u potpunosti u skladu sa dizajnom i naprednom tehnologijom koja može da se nađe u SEAT vozilima.

  Foto: Porsche SCG

  Foto: Porsche SCG

  Ovaj brend iz Volkswagen porodice beleži najveći rast prodaje u Evropi. Specifičan urbani dizajn, dobro zamišljen portfolio modela i veoma atraktivna cena odgovaraju modernoj mladoj osobi, porodici, ali i onima koji imaju sportski duh. Dinamičan, a ipak opušten stanovnik gradova, SEAT je sada dobio svoje posebno mesto u Novom Sadu, u ulici Uspenska broj 1, Hotel Centar.

  Više na informacija na www.seat.rs i www.facebook.com/SEATSrbija

  Izvor: PR Porsche SCG

  chats-viber-ts

  Tagovi: butik, cupra, domaće, novi sad, prodaja, seat