0

Kompanija FCA Srbija nagradila decu zaposlenih za postignute rezultate u školi i na fakultetima

Deci zaposlenih u kompaniji FCA Srbija, dodeljene su vredne novčane nagrade za trud i ostvarene rezultate u školi i na fakultetima

Foto: FCA Srbija

Foto: FCA Srbija

Kompanija FCA Srbija proglasila je pobednike i dodelila vredne novčane nagrade deci zaposlenih koja su u školskoj 2017/18. godini ostvarila izuzetne uspehe u svojim školama i na fakultetima. Podrška i podstrek deci zaposlenih za njihovo školovanje, jedan su od primera društveno odgovornih aktivnosti FCA grupacije, koji se i ove godine sprovodi tradicionalno u kompaniji FCA Srbija.

pročitaj još

  Priliku da konkurušu za vredne novčane nagrade, imali su svi svršeni srednjoškolci, diplomci osnovnih i master akademskih studija, a čiji su roditelji u radnom odnosu u kompaniji FCA Srbija i FCA Servis.

  Kompanija je nagradila đake i studente, koji su svojim trudom i posvećenošću uspeli da se izbore za dobre rezultate. Posvećenost razvoju i edukaciji je nešto što FCA Srbija vrednuje i cilj je između ostalog i bio da se okupe najvredniji učenici, deca zaposlenih, kako bi dobili podstrek da nastave sa usavršavanjem i unapređenjem svojih znanja.

  Ove godine kompanija je nagradila ukupno 19 đaka i studenata.

  Izvor: PR FCA Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: deca, domaće, fakultet, fca srbija, fiat, kragujevac, nagrada, škola