0

Otvorena nova EKO pumpa u Beogradu

U sklopu modernizacije poslovne mreže, kompanija EKO Serbia, članica poslovne grupacije Hellenic Petroleum, otvorila je novu benzinsku stanicu u Beogradu, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 640

Foto: Luka Kulundžić

Foto: Luka Kulundžić

Zahvaljujući zaposlenima kompanije, kao i njihovim saradnicima, nova EKO Serbia pumpa zvanično je otvorena 21. juna 2018. godine. Time je EKO predstavio svoju 55. benzinsku stanicu u Srbiji. Što je još važnije, ona se, u odnosu na prethodno otvorene benzinske stanice, odlikuje redizajniranim izgledom, a koji je, uz sve sadržaje, još više prilagođen potrebama savremenih vozača.

pročitaj još

  Foto: Luka Kulundžić

  Foto: Luka Kulundžić

  Na novoj lokaciji vozače očekuju sve vrste derivata iz EKO Serbia ponude, kao i moderno opremljen market, ali i brojni, specijalno pripremljeni pokloni. Primera radi, svi potrošači će, bez obzira na visinu potrošenog iznosa, moći da uživaju u besplatnoj kafi.

  Foto: Luka Kulundžić

  Foto: Luka Kulundžić

  Ova akcija, koja će trajati do isteka zaliha, podrazumeva da uz svaki fiskalni račun kupac dobija žeton za besplatnu kafu. Ponuda poklona za članove EKO Smile kluba je takođe spremna, a svi vožači i posetioci koji već nisu članovi kluba moći će da se učlane popunjavanjem formulara na benzinskoj stanici.

  Foto: Luka Kulundžić

  Foto: Luka Kulundžić

  Kompanija EKO Serbia a.d. osnovana je u septembru 2002. godine kao članica poslovne grupe Hellenic Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope. U Srbiji je uložila preko 100 miliona evra, a zapošljava preko 800 ljudi. Danas u Srbiji kompanija posluje kroz mrežu od 55 benzinskih stanica i planira da nastavi sa ekspanzijom, sa ciljem da obezbedi dostupnost svojih proizvoda i usluga na teritoriji cele Srbije.

  Foto: Luka Kulundžić

  Foto: Luka Kulundžić

  Izvor: PR EKO Serbia

  chats-viber-ts

  Tagovi: benzin, benzinska stanica, dizel, domaće, eko serbia, gorivo