2

MOL SERBIA: Program lojalnosti nagrađuje korisnike

Kompanija MOL Serbia pokrenula je novi program lojalnosti pod nazivom MOL PLUS KLUB koji omogućava korisnicima da na lak i jednostavan način uštede novac i prikupljaju poene prilikom svake kupovine

Foto: MOL Serbia

Foto: MOL Serbia

U želji da nagradi svoje lojalne potrošače, kompanija MOL Serbia pokrenula je novi program lojalnosti pod nazivom MOL PLUS KLUB koji omogućava korisnicima da na lak i jednostavan način uštede novac i prikupljaju poene prilikom svake kupovine na servisnim stanicama u MOL Serbia mreži.

pročitaj još

  Foto: MOL Serbia

  Foto: MOL Serbia

  Prikupljeni poeni se mogu koristiti u zamenu za kompletan asortiman MOL Serbia. Na ovaj način ostvaruje se i dodatna ušteda prilikom narednih kupovina, jer račun za gorivo, proizvode ili usluge se odmah može umanjiti ili u potpunosti platiti prikupljenim poenima.

  Foto: MOL

  Foto: MOL

  Pristupnica za MOL PLUS KLUB može se popuniti na svim servisnim stanicama u MOL Serbia mreži koje imaju istaknut znak programa. Kartica se odmah po preuzimanju može koristiti za prikupljanje poena prilikom kupovine goriva i ostalih proizvoda ili usluga iz asortimana MOL Serbia. Vrednost jednog poena prilikom korišćenja u zamenu za gorivo, druge proizvode i usluge iznosi 1 RSD.

  Posetite neku od MOL servisnih stanica ili je pronađite na lokaciji koja vam odgovara na internet stranici www.molplusklub.rs

  Izvor: PR MOL Serbia

  chats-viber-ts

  Tagovi: benzin, dizel, domaće, gorivo, kartica, klub plus, lojalnost, mol serbia
  Popularni komentari
  • b
   boban jorgić

   Nemoguće je registrovati se na ovom vašem sajtu ,juče a i danas pokušavao sam više puta i pokazuje kao neispravan meil.

  • R
   Rista

   Registracija- nemoguća misija!?!?!