1

DOMAĆA PREMIJERA: Doleteo Audi A6!

Autokomerc Centar Aerodrom organizovao ekskluzivnu promociju nove limuzine Audi A6

Foto: Petar Marković

Foto: Petar Marković

Ovlašćeni diler za Audi vozila “Autokomerc Centar Aerodrom”, organizovao je ekskluzivnu promociju nove limuzine Audi A6 za svoje izabrane klijente i predstavnike medija. U svojoj osmoj generaciji, novi A6 je doneo fantastičan spoj dizajna sa tehnologijom i sportskog duha sa stilom. Elegancija je očigledna u svakoj liniji nove limuzine koja dominira u biznis segmentu.

pročitaj još

  Foto: Petar Marković

  Foto: Petar Marković

  Audi A6 donosi novine kako na polju eksterijera, tako naročito u enterijeru i brojne opcije koje vozaču pružaju mogućnost da uživa u vrhunskom kvalitetu, udobnoj vožnji, komforu i luksuzu. Zahvaljujući primeni vrhunske tehnologije i digitalizaciji, kroz kombinaciju savršeno uklopljenih senzora, kamera i algoritama, novi Audi A6 pruža maksimalnu asistenciju vozaču. Tako su postavljeni novi standardi u luksuznoj klasi.

  Foto: Petar Marković

  Foto: Petar Marković

  U skladu sa time, novi model kuće iz Ingolšada predstavljen u punom sjaju u prijatnom ambijentu Ateljea vina Šapat. Gosti “Autokomerc Centra Aerodrom” imali su priliku i da se lično uvere u sve kvalitete novog modela, kroz test vožnje od Beograda do Novog Slankamena. Nakon test vožnje i druženja, celokupni doživljaj obogaćen je fantastičnim iznenađenjem – panoramskim letovima helikopterom!

  Foto: Petar Marković

  Foto: Petar Marković

  Zoran Živkov/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: a6, audi, autokomerc centar aerodrom, domaće, limuzina
  Popularni komentari
  • M
   Milan

   Da mi je 2.0TDI/204ks mojoj sreci ne bi bilo kraja.