0

TREĆI PUT ZAREDOM: Hotel Radisson Blu Old Mill ponovo osvojio WTA

I ove godine, baš kao i prethodne dve, dobitnik prestižne turističke nagrade World Travel Awards za vodeći srpski hotel u 2018. jeste Radisson Blu Old Mill

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Na prestižnoj ceromoniji dodela nagrada World Travel Awards, održanoj 30. juna u Atini, hotel Radisson Blu Old Mill je po treći put prepoznat od Svetske turističke industrije kao ,,Vodeći hotel u Srbiji’’. Ceremonija dodele nagrada održana je u Zappeion Megaron Hall of Athens uz prisustvo istaknutih zvanica iz celog sveta.

pročitaj još

  Foto: Radisson Blu

  Foto: Radisson Blu

  World Travel Awards priznanja, poznatija kao “Oskar turističke industrije”, na svetskom nivou predstavljaju jedno je od najznačajnijih u turističkoj i hotelijerskoj industriji. “Velika je čast što je naš hotel treću godinu za redom dobitnik ovog prestižnog međunarodnog priznanja. Trudimo se da  kreiramo jedinstveno iskustvo za sve goste i ponosni smo što nas oni smatraju oznakom za kvalitet”, rekla je Gabriela Ditetova, generalni direktor nagrađenog hotela Radisson Blu Old Mill.

  Foto: Radisson Blu

  Foto: Radisson Blu

  Radisson Blu Old Mill hotel pored nagrade World Travel Awards za “Vodeći hotel u Srbiji 2018.” poseduje i još nekoliko prestižnih međunarodnih nagrada: nagrade World Travel Awards – “Vodeći hotel u Srbiji 2016. i 2017.”; International Hospitality Awards – Najbolji biznis hotel 4*, World Luxury Hotel Awards – Luksuzni gradski hotel i Luksuzni dizajn hotel 2017, dve nagrade na 8. Međunarodnim nagradama za dizajn – prva nagrada za dizajn enterijera u kategoriji “Renoviranje” i druga nagrada u kategoriji “Commercial”!

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Hotel je ušao i u finale 11. dodele nagrada za hotelski dizajn (11th Hospitality Design Awards) u kategoriji “Hotel Midscale”, pored 560 projekata koji su konkurisali iz zemalja širom sveta. Tu su i nagrade – Luxury Travel Guide Awards 2016 – Hotel godine i Luxury Business Hotel of the Year 2018, 13th Modern Decoration Award International Media Award 2015, Conventa Trade Show Award, (Ljubljana, Slovenia) – 3 mesto u kategoriji biznis hotela 2016 i Sertifikat za izvrsnost 2017.

  Izvor: PR Radisson Blu Old Mill

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, hotel, radisson blu old mill, wta 2018 nagrada