0

ČETVRTI PO REDU: Porsche otvorio novi “studio” u Milanu

Porsche je ovih dana, u Milanu, otvorio četvrti po redu tzv. studio salon, gde je osim automobila, izložen i kompletan prateći program Porsche Design ogranka

Foto: Porsche

Foto: Porsche

U cilju poboljšanja usluge i kompletnog utiska klijenata, Porsche je nedavno počeo sa otvaranjem posebnih salona, tzv. Porsche Studio, koji kombinuju klasični salon automobila sa velikim izborom Porsche Design pratećeg modnog programa i aksesoara.

pročitaj još

  Foto: Porsche

  Foto: Porsche

  Nakon tri do sada otvorena „studija“, u Kini, Bejrutu i na nemačkom ostrvu Sylt, četvrti po redu otvoren je u jednoj od prestonica mode – Milanu. Na površini od oko 400 kvadratnih metara, pored izloženog vozila, u ovom slučaju 911, posetiocima je na raspolaganju i kompletan asortiman modnog programa, ali i aksesoara i elektronskih gedžeta.

  Foto: Porsche

  Foto: Porsche

  Naravno, ovde se može zakazati i test vožnja nekog od Porsche modela, kao i konfigurisati vozilo po želji klijenta. Ipak, budući da se ove godine obeležava 70 godina sportskih modela Porschea, naglasak je logično na tome, te je ručni sat 1919 Datetime 70Y Porsche Sports Car Limited Edition jedan od najinteresantnijih artikala u „studiju“.

  Foto: Porsche

  Foto: Porsche

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: 911, design, moda, porsche studio, svet