0

DRUŽENJE UZ FUDBAL: Kompanija British Motors organizovala gledanje utakmice Srbija - Brazil

U neobičnom i ponovo nešto drugačijem ambijentu, uz brojna iznenađenja, kompanija British Motors, organizovala je gledanje utakmice Srbija-Brazil, u svom salonu na Zrenjaninskom putu

Foto: British Motors

Foto: British Motors

S obzirom da je ovog leta jedno od glavnih interesovanja svih nas Svetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji, a British Motors jedan od zvaničnih sponzora Fudbalskog Saveza Srbije, ideja je bila da se zajedno sa klijentima British Motorsa, ali i partnerima i prijateljima kuće, odgleda jedna od najzanimljivijih utakmica naše reprezentacije i zajedno navija.

pročitaj još

  Foto: British Motors

  Foto: British Motors

  Tim povodom, Miro Filipović, direktor marketinga kompanije British Motors je izjavio: “Iako je Srbija, nažalost, izgubila i time završila učešće na Svetskom prvenstvu, sinoć smo ovde, u našem salonu, uspeli da napravimo lepu navijačku atmosferu i druženje. Žao nam je što naša reprezentacija ne nastavlja učešće dalje, ali verujemo da će u skoroj budućnosti biti novih prilika. Kako se mi kao kompanija trudimo da naše brendove predstavimo na najbolji mogući način u svakoj prilici, sigurni smo, kao partneri Fudbalskog Saveza Srbije, da će se i naši fudbaleri i u buduće truditi da našu zemlju i fudbal predstave što bolje i naprave dobre rezulutate.”

  Foto: British Motors

  Foto: British Motors

  “Drago nam je što smo sinoć imali priliku da ugostimo prijatelje naše kuće i napravimo još jedno lepo druženje. Malo smo stavili i „pauzu“ što se tiče poslova kojima se bavimo, ali već dan posle, kompanija British Motors nastavlja sa svim svojim aktivnostima – kako marketinškim kampanjama, tako i prodajnim i postprodajnim, odnosno servisnim aktivnostima koje su uveliko u toku”, dodao je Miro Filipović.

  Izvor: PR British Motors

  chats-viber-ts

  Tagovi: british motors, domaće, fudbal, srbija