0

OSVEŽAVANJE: Predstavljen restilizovani Audi A4

Tri godine nakon predstavljanja aktuelne, pete generacije modela A4, Audi je odlučio da vizuelnim modifikacijama podmladi svog predstavnika u D segmentu

Foto: Audi

Foto: Audi

Nakon predstavljanja potpuno novog modela Q8 i nove generacije A1 Sportback, Audi je ovih dana „osvežio“ i postojeću gamu modela A4, kako limuzinu, tako i karavan.

pročitaj još

  Foto: Audi

  Foto: Audi

  Iako se očekivalo da će restilizacija obuhvatiti i eventualno nove ili unapređene pogonske jedinice sa tzv. mild hybrid verzijom, ovaj put, Audi se zadržao samo na „kozmetičkim“ promenama.

  Foto: Audi

  Foto: Audi

  Bolji poznavaoci ovog brenda i A4 modela primetiće nešto drugačiji prednji i zadnji branik, drugačije pragove kao i izmenjene usisnike vazduha za kočnice.

  Foto: Audi

  Foto: Audi

  Nešto veće vizuelne izmene pretrpeo je A4 S Line, koji sada podseća na „smireniju“ verziju sportskog RS 4, pre svega zahvaljujući agresivnom prednjem delu i otvorima za usis vazduha, ali i sada serijskim točkovima od 19 inča.

  Foto: Audi

  Foto: Audi

  Pozadi se sada nalaze izduvnici pravougaonog poprečnog preseka, umesto dosadašnjih ovalnih, a Audi je u ponudu boja uvrstio i novu plavu nijansu pod nazivom Turbo Blue.

  Foto: Audi

  Foto: Audi

  Cene restilizovane verzije još nisu saopštene, a sudeći prema dosadašnjoj praksi, „osveženi“ A4 biće neznatno skuplji od sada aktuelnog modela.

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: a4, audi, noviteti, restilizacija