0

NAJBOLJI PRIJATELJ PORODICE: Opel Combo Life

Opel je domaćoj javnosti, na ekskluzivnom događaju u Beogradu, pretpremijerno predstavio model Combo Life

Foto: Opel Srbija

Foto: Opel Srbija

U Beogradu je u sjajnoj atmosferi, začinjenoj fudbalskim navijačkim duhom, pretpremijerno predstavljen Combo Life. Brojni mediji imali su priliku da se uvere u sve performanse ovog vozila na eksluzivnom ručno rađenom primerku iz pretprodukcije.  Combo Life predviđen je za sedam putnika i već je dobio epitet najboljeg prijatelja porodice. Ovo je treći Opel automobil razvijen u okviru PSA grupacije.

pročitaj još

  Foto: Opel Srbija

  Foto: Opel Srbija

  Combo Life je predstavnik pete generacije Combo vozila koje je Opel počeo da proizvodi pre više od 30 godina, ali je prvi koji je projektovan kao putnički automobil.

  “Combo Life je veoma važan model u našem portfoliju. On će vam otkriti jedan sasvim novi Opel, osvežen novim dizajnom i ojačan izvrsnim kvalitetom i performansama. S obzirom da je PSA vodeći proizvođač u CV segmentu u Evropi, mi očekujemo da će novi model biti značajan podsticaj daljem rastu Opela i učvršćivanju imidža vodećeg brenda u našoj zemlj i regionu”, rekao je Dragan Nenadović, direktor Opela za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku I Albaniju na ekskluzivnoj promociji u Beogradu.

  Foto: Opel Srbija

  Foto: Opel Srbija

  Aleksandar Nikolić, menadžer Opel komercijalnih vozila predstavio je prisutnima sve performanse Combo Life-a i posebno istakao sedam razloga zbog kojih je ovaj automobil dobio epitet najboljeg prijatelja porodice.

  “Combo Life ima mnoštvo fisoko tehnoloških funkcija, a pre svega one koje se odnose na bezbednost putnika: upozorenje na sudar sa vozilom ispred sa prepoznavanjem pešaka, automatsko kočenje u hitnim situacijama, upozorenje na pospanost vozača, pomoć za ostanak u saobraćajnoj traci. Među visoko-tehnološkim funkcijama su i one koje se odnose na komfor, kao i pametne funkcije (automatski tempomat, čitač saobraćajnih znakova, upozorenje za mrtav ugao)”, istakao je Nikolić.

  Foto: Opel Srbija

  Foto: Opel Srbija

  Čvrst i robustan sa karakterističnim Opelovim krilastim LED svetlima za dnevnu vožnju, spoljašnost Combo Life-a  karakterišu savršene linije i odlične proporcije. Combo Life se proizvodi u dve dužine – standardnoj (4,40m) i dugoj (4,75m). Dobro organizovan enterijer omogućava pregledan raspored u unutrašnjosti automobila, a prostranost  kabine obezbeđuje prijatno putovanje. Velika zapremina prtljažnog prostora pruža dodatni osećaj komfora tokom dugih putovanja. Još jedna od prednosti Combo Life-a su i dvoja klizna vrata koja omogućavaju lakši pristup.

  Izvor: PR Opel Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: beograd, combo life, domaće, opel, premijera