0

Letnje servisne akcije za Peugeot vozila

Ovlašćeni diler i serviser za Peugeot vozila, kompanija KDD AUTO, pokrenula je dve servisne akcije kako bi vlasnicima Peugeot vozila učinila vožnju bezbednijom i udobnijom tokom letnjih meseci

Foto: Peugeot

Foto: Peugeot

Kako bi vlasnicima Peugeot vozila vožnju tokom letnjih meseci učinila bezbednom i udobnom, ovlašćeni diler i serviser za Peugeot vozila, kompanija KDD AUTO, koja se nalazi u Višnjičkoj ulici broj 53a,   pokrenula je dve servisne akcije.

pročitaj još

  Foto: Peugeot

  Foto: Peugeot

  Za sve vlasnike Peugeot vozila obezbeđen je besplatan pregled vozila koji podrazumeva kontrolu 30 tačaka po specifikaciji proizvođača kao i 10% popusta na sve delove kočionog sistema. Sa samo jednim dolaskom i uz besplatan pregled, imate mogućnost da otklonite sve brige o potencijalnim problemima sa vozilom i bezbrižno krenete na godišnji odmor.

  Foto: Peugeot

  Foto: Peugeot

  Kako bi se prepustili maksimalnom uživanju tokom vrelih letnjih dana KDD AUTO je pokrenuo akciju provere i dezinfekcije klime po ceni od 2.500 dinara koja uključuje:

  – dezinfekciju klime
  – proveru 8 kontrolnih tačaka koja uključuje:

  – Kontrolu kaiša kompresora klime
  – Kontrolu creva i cevi
  – Kontrolu hladnjaka klime
  – Kontrolu filtera kabine
  – Kontrolu rada kvačila kompresora klime (u zavisnosti od opreme)
  – Test pritiska rashladnog fluida
  – Kontrolu temperature vazduha u kabini
  – Proveru nivoa tečnosti

  Kao i 10% popusta na sve zahvate i delove!

  Foto: Peugeot

  Foto: Peugeot

  Termine za servis možete zakazati na telefon 011/20 22 333 i budete uvereni da će u vaše vozilo biti ugrađeni originalni delovi koji garantuju sigurnost i bezbednost.

  Izvor: PR Euroimpex Autogroup

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, klima, peugeot, servisna akcija