0

UZ AMS OSIGURANJE ŠTEDITE VREME I NOVAC: Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online i ostvarite popust od 30%!

Pripreme za odlazak na odmor iziskuju dosta vremena i zato su u AMS Osiguranju odlučili da vam izađu u susret i omoguće vam da se osigurate pred put, brzo, lako i jednostavno, ne izlazeći iz svoje kuće!

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja online na sajtu AMS Osiguranja, i tako uštedite svoje dragoceno vreme, ali i novac. Jer samo u promotivnom periodu, ukoliko se odlučite da ovim putem ugovorite Putno zdravstveno osiguranje, nudi vam se čak 30% popusta na premiju osiguranja! Tako ćete za samo 735 dinara, koliko košta premija za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, biti zaštićeni skupih troškova usled  hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja.

pročitaj još

  Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na put idu porodično, jer premija u tom slučaju iznosi čitavih 1.617 dinara za isti vremenski period. Dovoljno je samo da  prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, AMS Osiguranje će preuzeti na sebe.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Ne dopustite da vas nepredviđeni događaji iznenade, već mislite na vreme i zaštite sebe i svoje najmilije. Sve što je potrebno da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i na odmor krenete potpuno rasterećeni.

  Detaljno uputstvo za online ugovaranje Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

  AMS Osiguranje vam želi srećan put i bezbrižan odmor!

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće