0

PREDSTAVNICI NACIJE BEZ GRAVITACIJE: Svečano uručenje nagrada dobitnicima Lukoil nagradne igre

Danas je u direkciji LUKOIL Srbija AD održano svečano uručenje glavnih nagrada u nagradnoj igri „Predstavnici nacije bez gravitacije“ koja je trajala od 10. aprila do 8. maja 2018. godine

Foto: Petar Marković

Foto: Petar Marković

Generalni direktor LUKOIL Srbija AD, Igor Semeničev, zajedno sa brend-ambasadorkom LUKOIL Srbija Slobodom Mićalović, uručio je tri glavne nagrade. Kartice za tri puta po 100.000 dinara za kupovinu ECTO derivata osvojili su: Nemanja Vujičić, Zoran Brekić i Slobodan Maček.

pročitaj još

  Vaučer za putovanje Transsibirskom železnicom otišao je u ruke Aleksandra Begojeva. Pozivni sertifikat za učešće na kosmičkoj ekskurziji sa letom u bestežinskom stanju zajedno sa Bobom Mićalović, Igor Semeničev je uručio  Aleksandru Bjeliću.

  Foto: Petar Marković

  Foto: Petar Marković

  Izrazivši želju da sa ovog putovanja zajedno sa srećnim dobitnikom ponese najlepše utiske, Igor Semeničev je uručio našoj poznatoj glumici specijalnu letačku uniformu, namenjenu učesnicima leta u bestežinskom stanju, koja je za ovu priliku dopremljena iz Centra za pripremu ruskih kosmonauta pod nazivom Jurij Gagarin nedaleko od Moskve.

  Foto: Petar Marković

  Foto: Petar Marković

  Sloboda Mićalović je istakla da je saradnja sa LUKOIL-om dinamična i pozitivna u svakom pogledu. Kako je rekla, ponuda da učestvuje u kosmičkoj ekskurziji je prevazišla njena očekivanja pa s nestrpljenjem očekuje da se zaputi u Kosmički centar.

  Izvor: PR LUKOIL Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, lukoil, nagradna igra, sloboda mićalović