0

ZATEZANJE BORA: Restilizovani Hyundai i20

Popularni gradski mališan, Hyundai i20, ovih dana je restilizovan, a u sklopu “podmlađivanja”, kupcima je ponuđena i opciona transmisija sa dvostrukim kvačilom

Foto: Hyundai

Foto: Hyundai

Jedan od popularnijih Hyundaijevih modela na tržištu Evrope, kompaktni i20, ovih dana je predstavljen u restilizovanoj formi, koja bi već početkom leta trebala da se nađe u prodaji širom kontinenta. Dizajnerski gledano, promene su diskretne i tiču se prednje maske, modifikovanih odbojnika, kao i novih naplataka od 15 i 16 inča.

pročitaj još

  Foto: Hyundai

  Foto: Hyundai

  Od pogonskih jedinica, zadržana su dva već dokazana motora – atmosferski 1,2-litarski benzinac od 75 i 85 konjskih snaga, koji se isporučuje uz 5-stepeni manuelni menjač, kao i 1,0-litarski T-GDi turbo benzinac od 100, odnosno 120 „konja“. Uz verziju od 100 KS sada je moguće poručiti i novi menjač sa dvostrukim kvačilom.

  Foto: Hyundai

  Foto: Hyundai

  Enterijer je opremljen 7,0-inčnim touchscreen displejem, koji inkorporira Apple CarPlay, ako i Android Auto softver, viši paketi opreme dolaze sa navigacionim sistemom, a tu je i Smartsense sistem koji podrazumeva upozorenje o napuštanju kolovozne trake, automatsko kočenje u slučaju opasnosti, kao i automatsko uključivanje/isključivanje dugih svetala.

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: hyundai, i20, noviteti, restilizacija