0

BE THERE WITH HYUNDAI: Nagradno takmičenje za najbolji slogan ulazi u završnicu

Objavljena lista tri najbolja slogana iz svake zemlje učesnice – glasanje može da počne!

Foto: Hyundai Srbija

Foto: Hyundai Srbija

Hyundai Motor Company, službeni partnera FIFA-e, primio je oko 160.000 prijava na takmičenju za najbolji navijački slogan iz 32 zemlje koje su se plasirale za učešće u Svetskom prvenstvu u fudbalu, i danas je objavio finalnu listu najbolja 3 slogana za svaku od 32 kvalifikovane zemlje u kojima navijači učestvuju u Be There With Hyundai (BTWH) kampanji.

pročitaj još

  Fudbalski navijači sada mogu glasati za svoj omiljeni nacionalni navijački slogan na web stranici Svetskog kupa FIFA-e 2018. (www.fifa.com/betherewithhyundai) do 4. maja, a 32 pobednička slogana koja budu odabrali fudbalski fanovi biće slogani nacionalnih timova u toku Svetskog prvenstva.

  Nagrađivani slogani biće postavljeni na nalepnice na autobusima koji će prevoziti nacionalne timove na  2018 FIFA World Cup. Navijači, odgovorni za stvaranje pobedničkog slogana svakog tima, biće nagrađeni ekskluzivnim iskustvom voznog parka Team Bus Convoy. Svaki pobednik sa još jednom osobom po svom izboru, putuje u Rusiju, gde će se voziti u službenom vozilu s Hyundai konvojom koji prati nacionalni tim i imaće priliku da navija na jednom 2018 FIFA World Cup meču.

  Prvi krug takmičenja BTWH omogućio je navijačima da pošalju predloge slogana od 4. decembra 2017. do 28. februara 2018. godine. Slogani koji su proglašeni za 3 najbolja, ušli su u uži izbor za finalno glasanje.

  Tri najbolja slogana srpskih navijača za koje je glasanje počelo i traje do 04. maja 2018:

  1. Because, We Are the Team!
  2. Jedan tim, jedan san – Srbija!
  3. Izaberi svoj put do pobede!

  Izvor: PR Hyundai Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, fifa, hyundai, world cup