0

U Srbiji promovisano energetsko piće HELL ENERGY

U beogradskom klubu Square, organizovana je žurka povodom početka kampanje mađarskog brenda HELL ENERGY sa holivudskom zvezdom Brusom Vilisom kao zaštitnim licem

Foto: Hell Energy

Foto: Hell Energy

Novinari i poznati imali su priliku da uživaju u sjajnom ukusu vrhunskog brenda u oblasti energetskih pića, da se druže i zabave u kvizu znanja u kom je glavna tema bila karijera Brusa Vilisa. Najsrećniji i najveštiji među njima imali su priliku da osvoje majicu i kačket sa potpisom slavnog glumca. Nagradu im je uručio naš poznati glumac Vuk Kostić, koji je okupljenim novinarima priznao da vodi zdrav, ali i energičan život.

pročitaj još

  Foto: Hell Energy

  Foto: Hell Energy

  HELL ENERGY, mađarski brend energetskih pića, prisutan je u više od 50 zemalja širom sveta i proizvodi 4,5 miliona konzervi bezalkoholnih pića dnevno u sopstvenoj fabrici u mestu Sikso. Oslanjajući se na vrhunski proizvodni pogon, visok kapacitet proizvodnje i primenu inovacija, HELL je u poslednjih 10 godina izgradio sopstvenu priču o uspehu i sada se smatra jednim od najvećih svetskih brendova u kategoriji energetskih pića. Reklamna kampanja sa Brusom Vilisom kao zaštitnim licem startovala je 2. aprila u zemljama širom sveta, među kojima je i Srbija.

  Izvor: PR Hell Energy

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, energetsko piće, hell energy, promocija