0

UNIQA zvanično osiguranje 31. Beogradskog maratona

UNIQA i ove godine za sve prisutne i učesnike Maratona priprema pravi muzički spektakl

Foto: UNIQA osiguranje

Foto: UNIQA osiguranje

Beogradski maraton je produžio saradnju sa UNIQA osiguranjem, pa će kao i prethodnih pet godina, ove renomirana osiguravajuća kuća osigurati sve učesnike trke zadovoljstva, ali i polumaratonce i maratonce. Takođe, UNIQA osiguranje će 31. Beogradskom maratonu dati poseban doprinos kroz atraktivan prateći program organizacijom muzičkog spektakla.

pročitaj još

  Foto: UNIQA osiguranje

  Foto: UNIQA osiguranje

  Naime, od Londona do Terazija biće organizovana muzička avenija, gde će podršku maratoncima davati trubači, DJ-evi i bubnjari. Na Brankovom mostu, bubnjari na čeli sa Dragoljubom Đuričićem bodriće trkače prilikom odlaska na Novi Beograd, ali i u povratku kako bi im pomogli da istraju u poslednjoj i najtežoj deonici maratonske i polumaratonske trke. Ovogodišnja novina je još jedan muzički punkt sa bubnjarima na mostu na Adi.

  Foto: UNIQA osiguranje

  Foto: UNIQA osiguranje

  „Ponosni smo što ćemo i u naredne tri godine biti deo najmasovnijeg pokreta u Srbiji i najprestižnijeg sportskog takmičenja. Kao zvanično osiguranje Beogradskog maratona, UNIQA se brine o sigurnosti svih učesnika. Osim što podržava maraton, UNIQA i ove godine podržava i maratonce, ali i kroz dobru zabavu, mnogobrojne posetioce maratona“, izjavila je Sonja Marić, direktorka sektora za marketing i PR UNIQA osiguranja.

  Foto: UNIQA osiguranje

  Foto: UNIQA osiguranje

  Subota, 21. april je dan za motivaciju, volju, ostvarenje sna i nove uspehe. Zbog toga ćemo i ove godine podržati sve takmičare muzičkim programom u okviru UNIQA muzičke avenije i tako im pružiti dodatni podsticaj da ostvare što bolje rezultate. Nadamo se da će, zbog odlične atmosfere na ulicama Beograda, i broj posetilaca biti rekordan“, dodala je Sonja Marić.

  Foto: UNIQA osiguranje

  Foto: UNIQA osiguranje

  „Izuzetno nam je drago što nastavljamo saradnju sa UNIQA osiguranjem, koje brine o aspektu bezbednosti svih učesnika u događaju, o njihovoj zabavi na stazi, kao i o posebnim nagradama za pobednike i rekordere na ovoj manifestaciji. Bonusima za obaranje rekorda u internacionalnoj i domaćoj konkurenciji pruža se i velika podrška domaćim atletičarima“, istakao je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

  Izvor: PR UNIQA osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: beogradski maraton, domaće, uniqa osiguranje