0

TJUNERSKI POSLASTICA: BMW M5 F90 by AC Schnitzer (VIDEO)

Tjunerska kuća AC Schnitzer nedavno je objavila tizer video nove, F90 generacije BMW-a M5 koji nakon specijalnog tretmana postaje još „brutalniji“!

Foto: Youtube screenshot

Foto: Youtube screenshot

Nemačka tjunerska kuća AC Schnitzer, poznata po vrhunskim preradama BMW-ovih automobila, nedavno se “dočepala” nove generacije ultimativne sportske limuzine M5 (F90). Za sada nisu poznati tehnički podaci niti detaljnije informacije o vozilu, ali je objavljen video gde je u glavnoj ulozi tjunirani BMW M5.

pročitaj još

  Primetne su modifikacije na eksterijeru, a za pretpostaviti je da AC Schnitzer nije završio sav posao optičkim izmenama te da nakon “tjuniranja”, snaga V8 agregata premašuje standardnih 600 KS. Vrlo je verovatno da je i oslanjanje podvrgnuto određenim modifikacijama.

  Foto: Youtube screenshot

  Foto: Youtube screenshot

  Na kraju video snimka, tjunirani M5 prolazi u punom “gasu” pored kamere, gde se jasno čuje nota koja izlazi iz izduvnog sistema, a ona nije samo lepša, već i dosta glasnija! U svakom slučaju, biće interesantno sačekati zvanične podatke o tehničkim modifikacijama i performansama dorađenog automobila.

  Inače, standardni BMW M5 sa 4,4-litarskim V8 twin turbo motorom, osmostepenim Steptronic menjačem i xDrive integralnim pogonom, od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,4 sekunde…

  Aleksandar Savin/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: ac schnitzer, bmw, m5 f90, noviteti, tuning