0

Pobedniku 25. Dečjeg maratona od UNIQA osiguranja na poklon bicikl

Proteklog vikenda, u Vrtu dobre nade, u Beogradu, održan je jubilarni 25. Dečji maraton...

Foto: UNIQA Osiguranje

Foto: UNIQA Osiguranje

Ova najveselija manifestacija okupila je veliki broj malih maratonaca, a UNIQA osiguranje, koji je zvanično osiguranje Dečjeg maratona punih 5 godina, osiguralo je sve učesnike i obezbedilo specijalan poklon za pobednika – bicikl.

pročitaj još

  Foto: UNIQA Osiguranje

  Foto: UNIQA Osiguranje

  Ovogodišnji pobednik Dečjeg maratona Filip Živković  (PU Gorica), dobio je od UNIQA osiguranja na poklon bicikl. Takođe, UNIQA je obzebedila poklone za drugoplasiranu Đurđu Bajčetić (PU Dečiji dani),  trećeplasiranog Nikolu Mitrovića (PU Bubamara), kao i za Đorđa Veizovića (PU Neven) koji je poneo titulu Pužića Dečjeg maratona.

  Foto: UNIQA Osiguranje

  Foto: UNIQA Osiguranje

  Dečji maraton koji je ove godine proslavio svoj 25. rođendan, zabeležio je i 400.000-og učesnika. To je Nađa Konatar (PU Šećerko). Dečji maraton je manifestacija jedinstvena u svetu po ambijentu u kojem se održava, Beogradskom zoološkom vrtu, ali i po najslađim učesnicima – malim maratoncima!

  Foto: UNIQA Osiguranje

  Foto: UNIQA Osiguranje

  Sponzorstvom ove dečije manifestacije koja okuplja klince i klinceze predškolskih ustanova, UNIQA osiguranje nastavlja da promoviše sport i zdrav način života, uz poruku da je izuzetno važno da se talenat za sport kod dece na vreme prepozna i maksimalno podrži.

  Izvor: PR UNIQA Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: dečji maraton, domaće, uniqa osiguranje, vrt dobre nade