0

BEST BUY: SEAT Leon Cupra za 27.500 evra

Sportski kompakt sa 2.0 TSI motorom i 300 KS, do 100 km/h stiže za 5,8 sekundi, a istovremeno je podoban za svakodnevnu, porodičnu upotrebu jer dolazi u karoserijskoj verziji sa petora vrata i prtljažnikom od 380 litara

Foto: SEAT

Foto: SEAT

Ovlašćeni uvoznik marke SEAT u Srbiji, kompanija Porsche SCG, pripremila je specijalnu ponudu za kompaktni sportski model Leon Cupra. Ovaj hot hatch sa 2.0 TSI motorom od 300 KS i šestostepenim manuelnim menjačem u promotivnom periodu može da se kupi već za 27.500 evra, koliko košta verzija sa ručnim šestostepenim menjačem, dok opcioni DSG podiže cenu za 1.400 evra.

pročitaj još

  Foto: SEAT

  Foto: SEAT

  Za taj novac dobija se automobil vrhunske vozne dinamike, koji ubrzava od 0 do 100 km/h za 5,8 sekundi (sa DSG menjačem 5,7 s) i dostiže maksimalnih 250 km/h. Sa spiska opreme ističu se „full“ LED prednja i zadnja svetla, aluminijumske felne od 19 inča sa pneumaticima 235/35 R19, sportsko oslanjanje spušteno za 25 mm, pojačane kočnice sa diskovima promera 340 mm napred i 310 mm pozadi.

  Foto: SEAT

  Foto: SEAT

  Unutrašnjost je takođe sportski stilizovana. Pažnju privlače profilisana sedišta od alkanatare, crno „nebo“ odnosno unutrašnja obloga krova, osvetljeni aluminijumski pragovi sa Cupra logom, alu pedale, media sistem plus sa ekranom osetljivim na dodir dijagonale 8 inča, četiri USB ulaza (dva napred i dva pozadi), automatska klima, itd.

  Foto: SEAT

  Foto: SEAT

  Na osnovu svega, jasno je da SEAT Leon Cupra po akcijskoj ceni predstavlja best buy ponudu, jer za manje od 28.000 evra teško da se u ovom trenutku na tržištu može pronaći brži automobil. Pored toga što je brz i dobro opremljen, ne treba zaboraviti da je reč o praktičnom automobilu, dužine 4281 mm, sa petora vrata i prtljažnikom zapremine 380 litara, koji će može da zadovojli i potrebe porodičnih kupaca.

  Foto: SEAT

  Foto: SEAT

  Izvor: PR SEAT Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: best buy, cupra, domaće, dsg, leon, seat