1

MOBILIZACIJA: Policija Srbije bogatija za 20 BMW R1200 RT motocikala

Saobraćajna policija Srbije od juče je bogatija za čak 20 motocikala BMW R1200 RT, nabavljenih u cilju “efikasnije kontrole saobraćaja”, a čija osnovna cena po primerku startuje od oko 18.000 evra

Foto: BMW Srbija

Foto: BMW Srbija

Verovatno već znate da se od ovog meseca, vozačima u Srbiji „smeše“ daleko strožije (pre svega, skuplje!) kazne za gotovo sve saobraćajne prekršaje, a ono što možda niste znali jeste i to da je u cilju efikasnije kontrole saobraćaja, pa samim tim i kažnjavanja eventualnih prekršaja, saobraćajna policija Srbije od juče postala „bogatija“ za 20 novih motocikala BMW R1200 RT.

pročitaj još

  Foto: BMW Srbija

  Foto: BMW Srbija

  U pitanju je tzv. touring motocikl, kojeg pokreće dvocilindarski, vazdušno hlađeni bokser motor, zapremine 1170 „kubika“, koji oslobađa 125 konjskih snaga i isto toliko njutnmetara obrtnog momenta dok maksimalna deklarisana brzina prelazi 200 km/h.

  Foto: BMW Srbija

  Foto: BMW Srbija

  Inače, prema aktuelnom cenovniku, R1200 RT startuje od 17.890 evra, a na to, naravno, treba dodati još i cenu prilagođavanja specijalnim policijskim namenama, u koje spada ugradnja prednjih „blinkera“, zadnjeg rotacionog svetla, policijskih oznaka i dr.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: bmw r1200 rt, domaće, motocikl, mup srbije, saobraćajna policija
  Popularni komentari
  • C
   Coco

   Al su im odela kao vatrogasci izgledaju