0

LUKSUZNO SPORTSKI: Volkswagen Tiguan Allspace i T-Roc u R-Line paketu opreme

Za određena tržišta u Evropi, Volkswagen je počeo prodaju SUV modela Tiguan Allspace i T-Roc u luksuzno-sportskom R-Line paketu opreme

Foto: Volkswagen

Foto: Volkswagen

Nakon što je Tiguan dobio “sportsku” R-Line verziju, koja se pokazala prilično popularnom na evropskom tržištu, Volkswagen je odlučio da još dva SUV modela dobio sličan “tretman”. U pitanju je najbliži “rođak” – Tiguan Allspace, ali i kompaktni T-Roc, koji su od nedavno u ponudi na određenim tržištima Starog kontinenta.

pročitaj još

  Foto: Volkswagen

  Foto: Volkswagen

  U okviru R-Line paketa za T-Roc dobija se nešto agresivniji bodykit koji podrazumeva drugačije odbojnike, 19-inčne Suzuka naplatke, sportsko oslanjanje, crne plastične lukove oko blatobrana, kao i krovni spojler u boji vozila.

  Foto: Volkswagen

  Foto: Volkswagen

  Enterijer je obogaćen crnim “nebom”, diskretnim detaljima na panelima vrata i armaturnoj tabli, hromiranim R-Line pločicama na pragovima, aluminijumskim pedalama, R-Line patosnicama, a tu je i tzv. “zasečen” upravljač.

  Foto: Volkswagen

  Foto: Volkswagen

  Kada je reč o Tiguanu Allspace, on je obogaćen takođe atraktivnim Suzuka naplacima, ali od 20 inča, a pozadi se nalazi sportski difuzor vazduha. U enterijeru, sedišta su presvučena “Race” tkaninom, uz “San Remo” mikrofiber insertacije, a pedale su izrađene od nerđajućeg čelika.

  Foto: Volkswagen

  Foto: Volkswagen

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: noviteti, r-line, suv, t-roc, tiguan allspace, volkswagen, vw