0

NEW YORK AUTO SHOW 2018: Mercedes-Benz C63 AMG Coupe

Mercedes je predstavio restilizovanu verziju modela C63 S AMG Coupe koji donosi bolje dinamičke sposobnosti, moderniji kokpit, ali i bogatiju ponudu personalizacije!

Foto: Mercedes

Foto: Mercedes

Nemački gigant, Mercedes-Benz, predstavio je novi, restilizovani C63 S AMG Coupe koji je nešto modernijeg izgleda, čineći ga skladnijim nego ranije. S tim u vidu, primećujemo na prednjoj strani automobila novi hromirani gril visokog sjaja kao i nove usisnike na prednjem braniku.

pročitaj još

  Foto: Mercedes

  Foto: Mercedes

  Sa zadnje strane nalazi se agresivniji difuzor vazduha nego ranije, kao i četiri izduvne cevi. U ponudi je opcioni AMG Aero paket koji uključuju prednji spliter, bočne pragove i detalje na zadnjem braniku u crnoj boji, doprinoseći agresivnom nastupu.

  Foto: Mercedes

  Foto: Mercedes

  Unutrašnjost je, kao i spoljašnost, unapređena, budući da je u ponudi sada veći izbor materijala, kao što su karbon, aluminijum, drvo, nappa koža, itd.

  Foto: Mercedes

  Foto: Mercedes

  Ipak, glavni adut restilizovanog C63 S AMG Coupe je 4,0-litarski biturbo V8 agregat koji dolazi u opciji sa 475 KS, odnosno 510 KS u S verziji, dok je obrtni moment 650, odnosno 700 Nm. To je dovoljno za ubrzanje do 100 km/h za 3,9 sekundi i maksimalnu brzinu od 290 km/h kod snažnije, S verzije.

  Aleksandar Savin/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: c63 coupe, mercedes amg, noviteti, saloni