0

Kasko osiguranje kao najsigurniji vid zaštite vašeg vozila!

Da li ste znali da se samo u Beogradu, dnevno, ukrade nekoliko automobila? Ne prepuštajte stvari slučaju, već mislite na vreme i osigurajte svoje vozilo još danas!

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

AMS Osiguranje je kreiralo cenovno prihvatljivu uslugu kojom ćete na najbolji i najlakši način zaštiti vaš automobil. Zaključite polisu Kasko osiguranja i bićete pokriveni ne samo od krađa, već i od saobraćajne nezgode, požara, pada fasade i drveća i drugih rizika, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

pročitaj još

  Bilo da se opredelite za potpuno, dopunsko ili delimično Kasko osiguranje, naknada za eventualna materijalna oštećenja biće isplaćena u najkraćem mogućem roku. Ova vrsta osiguranja posebno je korisna, jer vam se šteta isplaćuje bez obzira da li je nastala vašom ili tuđom krivicom.

  AMS Osiguranje misli na vas i zato vam plaćanje premije omogućava u 12 mesečnih rata, dok se za plaćanje u celosti odobrava i dodatni popust, čime se dodatno rasterećuje vaš budžet.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranja na poklon dobijate AMSS članstvo, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.

  Ako ne želite da troškove eventualno nastale štete na vašem automobilu snosite sami, zakucajte na vrata AMS Osiguranja. Njima je osiguranik na prvom mestu i zato su za vas kreirali najpovoljnije cene i uslove na tržištu, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, mogu se pohvaliti brzom i efikasnom isplatom eventualne štete.

  Možete ih naći u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije, gde će vas dočekati ljubazno i stručno osoblje spremno da odgovori na sva vaša pitanja.

  Za više informacija pozovite broj 0800-009-009 ili pogledajte internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs.

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, domaće, kasko, krađa vozila, rizik, šteta