0

Specijalne sajamske ponude za Jaguar i Land Rover modele

British Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke Jaguar i Land Rover, za DDOR BG CAR SHOW 06 je spremio nekoliko interesantnih ponuda

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu DDOR BG CAR SHOW 06, kompanija British Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke Jaguar i Land Rover, pripremila je nekoliko specijalnih sajamskih ponuda.

pročitaj još

  Prvi segment specijalne sajamske ponude čine modeli Range Rover Evoque, koji startuje od 42.990 evra, zatim Land Rover Discovery Sport, sa početnom cenom od 35.990 evra, kao i Jaguar F-Pace, u Prestige opremi, sa cenom od 55.555 evra.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Druga specijalna sajamska ponuda se odnosi na vozila sa lagera iz 2017. godine. Za ova vozila su pripremljene i specijalne cene, tako da Land Rover Discovery Sport košta 35.990 evra, Jaguar F-Pace 47.990 evra, Range Rover Evoque Cabrio 49.990 evra dok Land Rover Discovery staje 69.990 evra.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Treću specijalnu sajamsku ponudu čini model Jaguar F-Pace Black Edition – 2.5d motor od 240 KS, metalik crna boja, sa crnim točkovima 20 inča, sa svim detaljima u crnoj boji – maska, lajsne, grilovi, crna kožna sportska sedista i crna zatamnjena stakla. Standardnda cena ovog modela je 76.285 evra dok je specijalna sajamska cena ovog modela od 64.999 evra.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Pored specijalnih, sajamskih ponuda što se tiče vozila, pripremljene su i akcije za dodatnu opremu i rezervne delove, kao i posebna ponuda pneumatika Pirelli i Bridgestone – brendove koje kompanija British Motors takodje zastupa.

  Izvor: PR British Motors

  chats-viber-ts

  Tagovi: british motors, domaće, jaguar, land rover, sajamska ponuda