0

Izvanredna poseta na Sajmu motocikala “Motopassion“

Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme Motopassion, koji se od 22. do 28. marta održava na Beogradskom sajmu, privukao je čak i za organizatore neočekivano veliki broj posetilaca

Foto: Beogradski sajam

Foto: Beogradski sajam

U halama 7, 8 i 9, svoje “mašine”, pretežno na dva točka, izložila su čak 73 izlagača, uključujući najpoznatije svetske proizvođače, koji predstavljaju 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila i bicikala, sa više od 40 premijera, noviteta i ekskluziviteta. Kolo vode brendovi kao što su BMW, Harley Davidson, Honda, Yamaha, Suzuki, SYM, Ducati, Kawasaki, Kymco ili Piaggio…

pročitaj još

  Sudeći po interesovanju posetilaca tokom prve polovine ove sajamske manifestacije, pun pogodak bilo je “akcentovanje” električnih vozila, motocikala i bicikala, kojima je posvećena i specijalna “zelena zona” u hali 7, ali i jedan novitet – poligon ispred “moto-hala” namenjen za prezentaciju mogućnosti i prednosti e-vozila, te za edukaciju o bezbednoj vožnji motocikala.

  Foto: Beogradski sajam

  Foto: Beogradski sajam

  Šlag na takvu “moto-tortu” predstavljaju svakodnevne demonstracije moći i kvaliteta svega što se na Motopassionu može videti. Tako se svakog dana, u 12 i 16 časova, na poligonu ispred moto-hala, akrobatskom vožnjom motocikla (tzv. Stunt Show) predstavlja stunt-vozač Nikola Radojković iz Aleksinca.

  Na istom poligonu se svakodnevno od 10 do 18 časova organizuju test vožnje skutera, bicikala i trotineta na električni pogon, a u isto vreme, svakodnevno, Sportsko udruženje “Moto klub Bezbednost” organizuje treninge bezbedne vožnje.

  Imajući u vidu da su posetioci sada po prvi put u mogućnost da isprobaju motocikle koji im se svide na nekom štandu, možda je i to jedan od razloga izvanredne posećenosti ovogodišnjeg Motopassiona.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, motopassion, sajam motocikala, saloni