2

BG CAR SHOW 06: „Top“ ponude na Sajmu automobila

Drugog dana sajma DDOR BG CAR SHOW 06, donosimo vam pregled „top“ ponuda na automobilskom tržištu Srbije, koje su aktuelne tokom trajanja ove sajamske manifestacije...

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Automobilski sajmovi nisu samo izložbene manifestacije, gde posetioci mogu bliže da upoznaju najnovija dostignuća vodećih svetskih proizvođača automobila, već su, naročito na ovim prostorima, i prodajnog karaktera, budući da upravo tokom trajanja sajmova, većina prodavaca odobrava najveće popuste i najatraktivnije finansijske pogodnosti prilikom kupovine.

pročitaj još

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Ne samo da su cene niže od redovnih, već se kupcima neretko nešto od dodatne opreme nudi „gratis“, poklanjaju se „kasko“ osiguranja, setovi zimskih/letnjih „guma“, a prodavci automobila, u saradnji sa brojnim finansijskim kućama, gotovo po pravilu nude i izuzetno povoljne kreditne ili lizing aranžmane.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Drugog dana sajma DDOR BG CAR SHOW 06, donosimo vam pregled „top“ ponuda na automobilskom tržištu Srbije, koje su aktuelne tokom trajanja pomenute sajamske manifestacije…

  AUDI
  Audi je za sve svoje kupce pripremio fantastičan spektar ponuda, kako cenovnih, tako i pogodnosti u paketima opreme, a sve to može biti još pristupačnije uz finansijske pakete Porsche Mobility. Posetioci će imati prilike da se upoznaju i sa kompletnom gamom SUV vozila iz Audija a posebno skrećemo pažnju na specijalnu ponudu za model Q3 2.0 TDI 150 KS po izuzetnoj ceni od 24.990 evra.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Pored premijerno izložene nove generacije modela Audi A7, posebnu atrakciju predstavlja i najluksuznija limuzina sa četiri prstena u produženoj verziji – novi A8 L. U ponudi je sa dva V6 turbo motora – 3.0 TDI i 3.0 TFSI. Dizel motor razvija snagu od 286 KS, a benzinski motor 340 „konja“.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  BMW
  BMW Srbija je pripremio specijalnu ponudu koja donosi uštede od 4.300 do čak 17.800 evra. Uz sajamske cene vozila postoji i mogućnost kupovine novog BMW automobila putem finansijskog lizinga, kao i zamena vozila „staro za novo“ kroz program BMW Premium Selection.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Iz ponude se izdvajaju BMW 116i Edition M Sport Shadow sa cenom od 22.990 evra, BMW Serije 2 Active Tourer u Sport paketu opreme košta 27.900 evra, BMW 318d Edition M Sport Shadow može da se kupi po sajamskoj ceni od 36.990 evra, dok BMW X1 sDrive 18d sa M paketom opreme privlači pažnju cenom od 38.500 evra uz mogućnost kupovine na lizing uz kamatnu stopu od 1,25%. Inače, na snazi su i akcijske cene za modele X4 i X5.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  DACIA
  Iz Dacia ponude izdvaja se Sandero kao najjeftiniji automobil koji se može kupiti na sajmu i njegova cene cena iznosi 8.100 evra. Posebni sajamski uslovi odnose se i na novi Duster druge generacije koji se može kupiti u tri jednake rate uz kamatnu stopu od 1,99 %, gde kupci plaćaju 33,3% pre preuzimanja vozila, 33,3% nakon godinu dana i još toliko kroz dve godine. Za vreme trajanja sajma svi kupci mogu računati i na besplatan prvi osnovni servis.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  HONDA
  Posetioce ovogodišnjeg sajma automobila očekuje specijalna ponuda za SUV model Hondu CR-V 2.0 u Elegance paketu opreme sada je dostupan za 23.880 evra (popust  4.710 evra). U specijalnoj ponudi je i CR-V sa 1.6 i-DTEC četvorocilindarskim dizel agregatom, iz Hondine Earth Dreams Technology serije. Krosover model HR-V 1.5 Elegance ADAS, koji je poneo laskavu titulu najomiljenijeg krosoveraa i koji je u periodu od 2015. do kraja 2017. prodat u više od 2 miliona jedinica, dostupan je sa popustom od 3.000 evra i sada njegova cena iznosi 20.990 evra.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  U višem Elegance paketu opreme u prostoru za putnike nudi fantastičnu prostranost i fleksibilnost, zahvaljujući inovativnom Honda sistemu magičnih sedišta (Magic Seat system), koje odlikuje visok nivo prilagodljivosti i udobnosti.  Pored toga, ovaj model je opremljen dvozonskim klima uređajem, HONDA CONNECT sistemom, a nezavisno od paketa opreme, svi HR-V modeli imaju kao standard CTBA – sistem za kočenje pri malim brzinama. Uključen je i ADAS napredni paket sistema za podršku vozaču koji sadrži spektar bezbednosnih sistema i asistencija najnovije generacije.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  HYUNDAI
  Sajamske pogodnosti za najprodavanije Hyundai modele, uključuju specijalne popuste i posebne uslove finansiranja za tri najprodavanija modela. Hyundai i20 1,2 MPi (84KS) u paketu opreme Comfort+ košta 9.690 evra. Elantra sa 1.6 MPi motorom (127 KS) u paketu opreme Comfort dostupna je za 13.290 evra, a popularni SUV Tucson 1.6 GDi (132 KS) sa paketom opreme Style, košta 16.990 evra.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  U saradnji sa Credit Agricole bankom obezbeđeni su krediti za finansiranje vozila uz minimalno učešće u iznosu od 30% od vrednosti vozila, rokom otplate šest do 60 meseci i kamatnom stopom 3,99%. Takođe, u saradnji sa OTP Lizingom obezbeđeni su sajamski uslovi za finansiranje vozila putem lizinga sa minimalnim učešćenjem od 20% od vrednosti vozila, rokom otplate do 60 meseci i kamatnom stopom 2,40%.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  ISUZU
  Kompanija Trio Motors iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser Isuzu vozilanudi nekoliko različitih modela popularnog pikapa D-Max po specijalnim cenama, kao i robustni kamion P75 K sa kiper nadgradnjom, ukupne nosivosti do 7,5 tona. Osnovna verziju D-Max Crew Satellite dostupna je po sajamskoj ceni od 23.300 evra (+PDV). Tokom trajanja sajma, Trio Motors je obezbedio i specijalne sajamske pogodnosti koje uključuju popuste za vozila i do 3.500 evra, kao i povoljne uslove finansiranja u saradnji sa Raiffeisen Leasingom.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  JAGUAR
  British Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Jaguara i Land Rovera je iz ponude izdvaja atraktivni SUV Jaguar F-Pace, koji sa Prestige paketom opreme može da se kupi po ceni od 55.555 evra. Još veću uštedu donosi kupovina istog modela sa lagera za 2017. po specijalnoj ceni od 47.990 evra.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Takođe, kao posebna sajamska ponuda izdvaja se model Jaguar F-Pace Black Edition sa 2.0 dizel motorom od 240 KS, u metalik crnoj boji, sa crnim točkovima od 20 inča i svim detaljima u crnoj boji. Specijalna sajamska cena ovog modela je 64.999 evra, što je za 11.286 evra povoljnije od redovne cene koja iznosi 76.285 evra. Pored specijalnih, sajamskih ponuda što se tiče vozila, pripremljene su i akcije za dodatnu opremu i rezervne delove, kao i posebna ponuda pneumatika Pirelli i Bridgestone – brendove koje kompanija British Motors takođe zastupa.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  LAND ROVER
  Za kupce Land Rover vozila, British Motors je pripremio ponude koje se mogu razvrstati u više kategorija, odnosno segmenata. Prvi segment sajamske ponude sa specijalnim cenama odnosi se na dva modela. Tako, Range Rover Evoque može da se kupi za 42.990 evra, dok Land Rover Discovery Sport staje od 35.990 evra.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Drugi deo sajamske ponuda se odnosi na vozila sa lagera iz 2017. godine. Za njih su  takođe pripremljene specijalne cene, a izdvajaju se Range Rover Evoque kabriolet za 49.990 evra, kao i Land Rover Discovery za 69.990 evra. Pored specijalnih, sajamskih ponuda što se tiče vozila, pripremljene su i akcije za dodatnu opremu i rezervne delove, kao i posebna ponuda pneumatika Pirelli i Bridgestone – brendove koje kompanija British Motors takođe zastupa.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  MERCEDES-BENZ
  Ljubitelji trokrake zvezde mogu da računaju na nekoliko benefita ukoliko se za vreme sajma odluče za kupovinu nekog modela iz bogate ponude Mercedes-Benza. Za sva vozila spremljeni su atraktivni uslovi i modeli finansiranja u saradnji sa OTP Leasing i izuzetno povoljne ponude osiguranja u saradnji sa Globos osiguranjem ponude.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Tako, nominalna kamata iznosi  2,99% sa učešćem 20% i periorom otplate do 84 mesečne rate. Dostupan su i modeli finansiranja 50% – 50%, kao i u tri jednake rate: 1/3 -1/3 -1/3. Izuzetno atraktivna ponuda obuhvata i komercijalni program gde je u prvom planu dostavni model Sprinter furgon 331 CDI sa cenom od 23.900 evra bez PDV-a, kao i Sprinter šasija model po ceni od 20.990 evra bez PDV-a.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  MITSUBISHI
  Pored toga što privlači pažnju kao premijera, Mitsubishi Eclipse Cross se ističe i specijalnom sajamskom ponudom koja podrazumeva 10% nižu cenu od redovne. Tako, urbani krosover japanskog proizvođača može da se kupi po ceni od 22.990 evra. Reč je o modelu sa benzinskim turbo motorom od 163 KS i SAWC pogonom na sve točkove koji obezbeđuje maksimalnu trakciju u svim uslovima vožnje.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  OPEL
  Sajamska akcija odnosi se na modele Corsa Selection, Astra Sedan Enjoy i Crossland X Enjoy. U specijalnoj sajamskoj akciji Corsa sa troja vrata i 1.2 motorom (70 KS) košta 9.990 evra. Opel Astra Sedan Enjoy sa 1.6 motorom od 115 KS ima specijalnu cenu od 12.490 evra. Opel Crossland X Enjoy, funkcionalni krosover namenjen porodicama koje traže praktičnost, sa 1.2 motorom od 81 KS, na sajamskoj akciji može da se kupi za 13.910 evra.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Tokom BG Car Show 06, kupci mogu da se opredele i za specijalne uslove Opel finansiranja. Kupovina novih Opel vozila (ADAM, Corsa, Astra limuzina, Astra, Astra Sports Tourer, Mokka X i Nova Insignia) za fizička lica moguća je uz 0,0% kamate na kredit u iznosu do 10.000 evra i rokom otplate do 36 meseci.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  PEUGEOT
  Iz Peugeot ponude pažnju privlači SUV 3008 – osvajač nagrade „Car of the Year” za prethodnu godinu kao i osvajač dvostruke nagrade za automobil i SUV godine u Srbiji. Ovaj model sa turbo motorom od 130 KS, u Active paketu opreme, dostupan je po sajamskim uslovima koji omogućavaju povoljnije finansiranje i ratu od 248 evra mesečno.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Pored njega, u Hali 1 izložen je i veći SUV sa 7 sedišta – novi Peugeot 5008. Rata za sve koji se odluče da postanu vlasnik ovog modela iznosi od 268 evra mesečno uz učešće od 30%. Uvoznik Peugeota za Srbiju, Euroimpex Autogroup je pripremio i sajamske cene za dva gradska modela 108 i 208, kao i za bestseler francuskog brenda širom Evrope, Peugeot 308.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Peugeot 208 je dostupan za 114 evra mesečno i to u Active paketu opreme koji sadrži klima uređaj, ekran od 7” osetljiv na dodir, svetla za maglu, led dnevna svetlla. Na period od šest godina uz ratu od 158 evra mesečno Peugeot 308 sa vrlo atraktivnom opremom takođe se nalazi na spisku modela koji su ponuđeni po specijalnim uslovima. Kako za ovaj, tako i za sve već navedene modele, nominalna kamatna stopa pri kupovini automobila putem finansijskog lizinga iznos 3,25%.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  RENAULT
  Pod sloganom čista petica, celokupna gama Renault vozila uključujući Clio, Megane, Captur, Kadjar, Koleos, Talisman i Espace, dostupna je po specijalnim sajamskim uslovima. Svi koji se za vreme sajma opredele za kupovinu nekog od Renault modela mogu d aračunaju na produženu petogodišnju garanciju, besplatan prvi servis i registraciju vozila.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  SEAT
  Novi kompaktni SUV SEAT Arona je klijentima ponuđen u tri akcijske verzije sa značajno sniženim cenama gde se ostvaruje ušteda i do 1.500 evra uz finansiranje preko Porsche Mobility i gde klijent na poklon dobija i kasko osiguranje vozila u prvoj godini. SEAT Ibiza u Style opremi (8” touch screen ekran, digitalni klima uređaj, kožni volan i menjač, komande na volanu, digitalnu klimu, bluetooth, aluminijumske felne) ponuđena je po do sada, najkonkurentnijoj ceni.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Pažnju privlači i SEAT Ateca koji je prošle godine poneo titulu Best Buy automobila u Evropi će klijentima, takođe je dostupan u tri akcijske ponude, a ističe se model u paketu opreme Xcellence sa TDI motorom od 2.000 cm3  i 190 KS, sa DSG automatskim menjačem i 4-drive pogonom.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Za ljubitelje sportske vožnje tu je SEAT Leon Cupra sa 300 KS koji u toku sajamske manifestacije može da se kupi za 26.500 evra, koliko košta verzija sa manuelnim menjačem, dok doplata za automatski DSG iznosi 1.400 eura.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  SUZUKI
  Iz ponude Suzukija treba obratiti pažnju na S-CROSS s malim, ali vrlo agilnim trocilindarskim benzinskim BOOSTERJET motorom, pogonom na prednje točkove i automatskim šestostepenim menjačem po ceni od 14.000 evra. Tu su i dve verzije Ignisa, obe s pogonom na prednje točkove, ručnim petostepenim menjačem i motorom od 1,2 litra, a početna cena ovog modela iznosi 9.590 evra.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Nova generacija modela Swift košta od 10.390 evra. Popularna Vitara izložena je u dve varijante – 1.6 Special Edition s pogonom na prednje točkove i petostepenim ručnim menjačem i 1.4 S s pogonom na sve točkove i šestostepenim automatskim menjačem. Cena Vitare startuje od 14.290 evra.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  TOYOTA
  Zvezda na ovogodišnjem Toyotinom štandu je novi Land Cruiser, čija cena  kreće od 47.500 evra, a izložbeni model u Premium paketu opreme košta 76.000 evra, dok novi Toyota Hilux pikap košta 24.900 evra bez pdv-a. Pažnju privlači Toyota C-HR sa benzinskim 1.2 turbomotorom po ceni od 19.990 evra, dok je početna cena za RAV4 sa benzinskim agregatom 23.990 evra. Toyota Yaris u paketu opreme Stella sa novim benzinskim 1.5 motorom košta 12.690 evra, a u cenu je uključena dodatna oprema u vrednosti od 800 evra.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Najpopularniji Toyota model na našem tržištu i najprodavaniji automobil na svetu, Toyota Corolla sa benzinskim 1.6 motorom u paketu opreme Style u sajamskoj ponudi košta 15.990 evra. Auris Black Edition, po ceni od 15.990 evra, pored bogate standardne opreme (automatski klima uređaj, Toyota Touch 2, 7“, kamera za vožnju unazad, tempomat, 17“ aluminujumski naplaci) uključuje i metalik boju, sedišta u kombinaciji tkanine i Alcantare, zatamnjena zadnja stakla, kao i krov i spoljne retrovizore u crnoj boji.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  VOLKSWAGEN
  „Nikad bolje“ je slogan kampanje koji najbolje opisuje i u potpunosti opravdava ovogodišnju sajamsku akciju za vozila marke Volkswagen. Specijalna ponuda odnosi se na više od sedam različitih modela,  sa odličnom opremom i najsavremenijim sistemima asistencije. Iz bogate ponude naročito se ističu dva modela Golf 1.6 TDI (90 KS) po specijalnoj ceni od 14.990 evra i uz besplatnu prvu registarciju uz Porsche Mobility finansiranje, kao i Passat Classic 1.4 TSI (125 KS) po izuzetnoj ceni od 18.990 evra koja uz Porsche Mobility finansiranje uključuje i poklon – set zimskih pneumatika sa aluminijumskim felnama. Akcija za model Passat Classic traje do 10. aprila.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Inače, Porsche finansijska grupacija Srbije, u čijem sastavu posluju Porsche Leasing, Porsche Mobility i Porsche Partner, pripremila je, u toku trajanja sajma automobila različite pakete pogodnosti za finansijski lizing i zakup vozila, u želji da vozila iz grupacije Porsche SCG (VW, Audi, SEAT i Porsche) učini dostupnim široj javnosti.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  Tako, za ljubitelje najprodavanijih VW modela – Up!, Polo, Golf i Passat obezbeđena je podrška u iznosu od 1.000 evra na sajamsku cenu vozila sa uključenim setom zimskih točkova sa felnama i registracijom u prvoj godini zakupa. Klijentima čiji je izbor VW Tiguan ili najnoviji Volkswagen model T-Roc, Porsche Mobility je obezbedio podršku u iznosu 1.500 evra na sajamsku cenu vozila i kasko osiguranje u prvoj godini zakupa. Kupci VW Arteon dobijaju podršku u ceni od čak 2.000 evra i kasko osiguranje u prvoj godini zakupa.

  Foto: Aleksandar Savin

  Foto: Aleksandar Savin

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: bg car show, domaće, popusti, sajam automobila, saloni, top ponude
  Popularni komentari
  • m
   mls

   Nikakvih specijalnih uslova ovde nema, sve ovo sto je napisano stoji cele godine na sajtovima auto kuca.