0

Posetite Sajam automobila i iskoristite brojne pogodnosti koje vam nudi AMS Osiguranje

Ove godine ne propustite da posetite DDOR BG CAR SHOW Sajam automobila, u periodu od 22. do 28. marta - iskoristite sajamski popust i na štandu AMS Osiguranja zaključite polisu Kasko osiguranja po 30 odsto nižoj ceni!

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Neke stvari u životu je nemoguće predvideti i zato je dobro misliti na vreme. Odaberite najsigurniji vid zaštite svog vozila i izbegnite da troškove usled eventualnih materijalnih oštećenja na vašem vozilu prolazite sami.

pročitaj još

  Bilo da šteta nastane kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti, AMS Osiguranje preuzima rizik nad vašim vozilom u slučaju saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada drveća ili fasade na vaš automobil ili krađe ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

  AMS Osiguranje misli na vas i na vaš budžet i zato vam pored popusta, omogućava da plaćanje premije vršite u 12 mesečnih rata. I to nije sve! Ako zaključite polisu Kasko osiguranja kod AMS Osiguranje, na poklon dobijate AMSS Super člansku i platnu karticu kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Ukoliko želite da postanete član AMSS ili da jednostavno obnovite članstvo, tokom ovih 7 promotivnih dana to ćete moći da učinite po 30 odsto nižoj ceni. Tako će vas AMSS Super članska i platna kartica koštati svega 1.750 dinara.

  Ne propustite sajamsku akciju, već dođite u Halu 1 Beogradskog sajma i iskoristite neverovatne popuste koje je AMS Osiguranje spremilo za vas. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: ams osiguranje, bg car show, domaće, kasko, sajamski popust