0

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli, i ove godine na štandu u Hali 1, biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine koji su i pre početka BG Car Show 06 aktuelni u svim ovlašćenim Peugeot salonima širom zemlje

Foto: Peugeot

Foto: Peugeot

Svakako najatraktivniji modeli su tri predstavnika SUV segmenta koji u poslednje vreme beleže sjajne rezultate prodaje. Osvajač nagrade “Car of the Year” za prethodnu godinu kao i osvajač dvostruke nagrade za automobil i SUV godine u Srbiji, Peugeot 3008 je, već sada, dostupan po sajamskim uslovima za 248 evra mesečno, i to u Active paketu opreme sa benzinskim motorom od 130 KS.

pročitaj još

  Foto: Peugeot

  Foto: Peugeot

  Pored ovog šampiona, na štandu u Hali 1 naći će se  još jedno SUV vozilo, ali sa 7 sedišta – novi 5008. Model čija je prodaja počela krajem prošle godine kada je i promovisan u javnosti, za kratko vreme je stekao velike simpatije, pre svega, porodičnih ljudi i oduševio ih kako svojim dizajnom, tako i modularnošću i komforom koji pruža. Rata za sve koji se odluče da postanu vlasnik ovog modela iznosi 268 evra mesečno uz učešće od 30%.

  Foto: Peugeot

  Foto: Peugeot

  Poslednji, ali isto tako atraktivan predstavnik krosover porodice, Peugeot 2008, u poslednje dve godine se, od kada je lansiran novi model, pokazao kao sjajno rešenje, prevashodno za gradsku vožnju, ali isto tako i za porodična putovanja na kojima njegova praktičnost pokazuje svoj maksimum.

  Foto: Peugeot

  Foto: Peugeot

  Pored krosover modela, uvoznik Peugeota za Srbiju, Euroimpex Autogroup je pripremio i sajamske cene za dva gradska modela – 108 i 208, kao i za bestseler francuskog brenda širom Evrope, model 308.

  Peugeot 208, model koji je osvojio srca najvećeg broja vozača u Srbiji, tokom sajamske akcije je dostupan za 114 evra mesečno, i to sa 1.2 Puretech motorom u Active paketu opreme koji sadrži klima uređaj, ekran od 7” osetljiv na dodir, svetla za maglu, led dnevna svetla…

  Foto: Peugeot

  Foto: Peugeot

  Na period od 6 godina uz ratu od 158 evra mesečno, Peugeot 308 sa vrlo atraktivnom opremom takođe se nalazi na spisku modela koji imaju specijalne uslove kupovine. Kako za ovaj, tako i za sve već navedene modele, nominalna kamatna stopa pri kupovini automobila putem finansijskog lizinga iznos 3,25%.

  I to nije sve, u Hali 4 će biti izložena kompletna gama dostavnih vozila, uključujući dostavnu verziju 208-ice, zatim Bipper, Partner, Expert i Peugeot Boxer. Za sva komercijalna vozila su takođe pripremljeni specijalni sajamski uslovi.

  Za ljubitelje dvotočkaša koji na vreme žele da se pripreme za sezonu, u Hali 7 biće izloženi svi modeli iz game Peugeot skutera, uključujući I najnoviji model Django.

  Izvor: PR Peugeot Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, peugeot, popusti, sajamska akcija