0

ČUDAN IZBOR: Bugatti Veyron Vivere Final Diamon Edition by Mansory

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, tjunerska kuća Mansory predstavila je niz svojih kreacija, a veliku pažnju privukao je njihov Bugatti Veyron, koji je izazvao prilično podeljena mišljenja

Foto: Aleksandar Savin

Foto: Aleksandar Savin

Tjunerska kuća Mansory poznata je po svojim “preradama” i “doradama” izuzetno skupih automobila kako bi ih učinila još ekskluzivnijim. Njihov “recept” uglavnom uključuje korišćenje karbona u velikoj količini, ali i drugih “plemenitih” materijala.

pročitaj još

  Foto: Mansory

  Foto: Mansory

  Jedan od poslednjih projekata Mansory zasnovan je na Bugatti Veyronu… S obzirom da je ovo već dovoljno egzotičan automobil, mehanički se ništa nije menjalo, ali je zato spoljašnjost vozila “došla pod nož”. Tako je eksterijer Veyrona obložen novim Marble Collage materijalom, koji je velikim delom sačinjen od ugljeničnih vlakana.

  Foto: Mansory

  Foto: Mansory

  Paneli koji vizuelni nastup čine još agresivnijim nisu izostavljeni, budući da je vozilo “ukrašeno” novim repnim spojlerom, drugačijim branicima i haubom, pragovima, većim usisnicima, kao i novim setom kovanih naplataka, posebno dizajniranim da poboljšaju hlađenje kočnica.

  Foto: Mansory

  Foto: Mansory

  Enterijer nije zapostavljen, te se tu nalaze sedišta presvučena u belu kožu, kao i paneli presvučeni u isti materijal u koji je “presvučen” i eksterijer automobila…

  Aleksandar Savin/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: bugatti, mansory, noviteti, tuning, veyron