0

DELTA MOTORS: Predstavljanje noviteta i poslovnih rezultata

Delta Motors, uvoznik brendova BMW i MINI, organizovao je prvu probnu vožnju novog krosover kupe modela X2 bavarskog proizvođača

Foto: Delta Motors

Foto: Delta Motors

Povodom početka prodaje BMW-a X2, Delta Auto, uvoznik brendova BMW, Mini i Honda, organizovao je prvu probnu vožnju novog krosover kupe modela bavarskog proizvođača do Vinarije Šapat u Slankamenu gde je održana konferenciju za medije na kojoj su, pored prinove u gami, predstavljeni i poslovni rezultati u protekloj godini.

pročitaj još

  Foto: Delta Motors

  Foto: Delta Motors

  BMW X2 koji smo ekskluzivno testirali u Lisabonu prošlog meseca, u Srbiji startuje po ceni od 39.990 evra. Novitet je ponikao na tzv. UKL platformi, koju deli sa X1, kao i Serijom 2 Active Tourer, ali se od najbližih rođaka izdvaja po originalnom obliku i naglašenoj lifestyle kupe noti.

  Foto: Delta Motors

  Foto: Delta Motors

  Što se tiče pogonskih jedinica, u startu su dostupne 2,0-litarske turbo benzinski i dizel motori u modelima X2 sDrive 20i od 190 „konja“, kao i X2 xDrive 20d koji oslobađa jednak broj konjskih snaga, ali nudi pogon na sva četiri točka.

  Foto: Delta Motors

  Foto: Delta Motors

  Iako je BMW X2 bio zvezda dana, uvoznik je izdvojio vreme i istakao dobre prodajne rezutate, budući da je obim prodaje BMW-a u Srbiji skočio za 26%, Minija za 36%, dok status najpopularnijeg automobila iz Hondine game nosi SUV CR-V.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: bmw x2, delta motors, domaće, poslovanje