0

ZVANIČNO U SRBIJI: Promovisan Volkswagen T-Roc

Povodom početka prodaje Volkswagen T-Roc u Srbiji, Autokomerc komision, ovlašćeni prodavac i seviser VW vozila upriličio je prezentaciju za odabrane goste

Foto: Volkswagen Srbija

Foto: Volkswagen Srbija

Domaće tržište nedavno je postalo bogatije za jedan interesantan model iz Volkswagenovog portfolija. U pitanju je T-Roc, treći i najmanji SUV u gami nemačkog proizvođača, pozicioniran ispod Tiguana.

pročitaj još

  Povodom početka prodaje u Srbiji, Autokomerc komision, ovlašćeni prodavac i seviser Volksvagenovih vozila upriličio je prezentaciju za odabrane goste. Domaćini su ovom prilikom istakli kako se T-Roc izdvaja od konkurenata dizajnom i visokim kvalitetom izrade u skladu sa nemačkim standardima.

   

  Foto: Volkswagen Srbija

  Foto: Volkswagen Srbija

  Model je dostupan za kupovinu u raznim varijacijama – sa savremenim benzinskim i dizel motorima, šestostepenim ručnim i DSG automatskim menjačima, sa prednjim i pogonom na sve točkove i sve to u raznovrsnim paketima opreme…

  Foto: Volkswagen Srbija

  Foto: Volkswagen Srbija

  Zbog svega toga, PR menadžer kompanije Autokomerc Komision, Milena Kovačević, očekuje veliko interesovanje publike za T-Roc na predstojećem Salonu automobila u Beogradu.

  TopSpeed Team

  chats-viber-ts

  Tagovi: autokomerc, domaće, t-roc, volkswagen, vw