0

Posebna ponuda za Hondu HR-V

U susret Sajmu automobila u Beogradu, Honda Srbije je spremila posebnu akciju za model HR-V, koji sada može da se kupi po ceni već od 19.990 evra

Foto: Honda

Foto: Honda

Honda Srbija je pripremila posebnu akciju za model HR-V u Comfort paketu opreme po ceni od 19.990 evra i po prvi put sa specijalnom sajamskom cenom za HR-V u Elegance paketu opreme i popustom od 3.000 evra, odnosno po ceni od 20.990 evra.

pročitaj još

  HR-V 1.5 u Elegance paketu opreme nudi, u prostoru za putnike, najveću prostranost i fleksibilnost u klasi, zahvaljujući inovativnom Honda sistemu magičnih sedišta” koje odlikuje visok nivo prilagodljivosti i udobnosti. Visokokvalitetna mekana površina sedišta, suptilno naglašena hrom brušenom završnom obradom, pruža premijum ambijent, dok dizajn instrument table kombinuje osećaj sofisticiranosti sa premijum detaljima i čvrstoću kvalitetnih materijala.

  Foto: Honda

  Foto: Honda

  Pored toga, model je opremljen dvozonskim klima uređajem, HONDA CONNECT sistemom, a nezavisno od paketa opreme, svi HR-V modeli imaju kao standard CTBAsistem za kočenje pri malim brzinama. Uključen je i ADAS napredni paket sistema za podršku vozaču koji sadrži: TSR – raspoznavanje saobraćajnih znakova, ISL – inteligentni limitator brzine, LDW – upozorenje o napuštanju kolovozne trake, FCW – upozorenje o potencijalnom sudaru, HSS – kontrola dugih svetala farova.

  Info-zabavni sistem Honda CONNECT, baziran na aplikacijama i smešten unutar vozila, funkcioniše preko ekrana od 7 inča osetljivog na dodir. On se nalazi na sredini komandne table i uz Android operativni sistem, omogućava brz i lak pristup internet servisima, uključujući i aktuelno stanje u saobraćaju, vesti i vreme, društvene medije i internet radio, a prikazuje i informacije o vozilu – kao što su merač, ušteda goriva i vreme putovanja. Kao dodatak, Honda Connect sistem se sinhronizuje sa smart telefonima i drugim multimedijalnim uređajima preko MirrorLink-a, WiFi-ja, Bluetooth konekcije, HDMI i USB priključka.

  Dodatne informacije potražite u Honda salonu u ulici Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu ili putem telefona: 011/20-10-900

  Izvor: PR Delta Automoto

  chats-viber-ts

  Tagovi: akcija, delta automoto, domaće, honda, hr-v, popust