0

Uz AMS Osiguranje bezbrižni na skijanju!

Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online i ostvarite popust od 30%

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Aranžman za skijanje već je odavno uplaćen i sa nestrpljenjem odbrojavate dane do polaska na put? Ne zaboravite da se osigurate pre nego što krenete, jer ma koliko da ste vešti u ovoj rekreaciji, rizici od povreda na skijanju su veliki, a troškovi lečenja u inostranstvu još veći. Odaberite kvalitetno Putno zdravstveno osiguranje, zaštitite se od neželjenih finansijskih gubitaka i sebi priuštite bezbrižan odmor.

pročitaj još

  Da li znate da samo pregled u stranim zemljama može koštati preko 50 evra? Osigurajte se pred put ne izlazeći iz svoje kuće. Zaključite online polisu Putnog zdravstvenog osiguranja na sajtu webshop.ams.co.rs i za samo 1.102 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana skijanja na teritoriji Evrope, bićete pokriveni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenoih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Ovom polisom obezbedićete da sve papreno skupe troškove hitnih medicinskih intervencija, lekova i medicinskih pomagala, ukoliko je ugovoreno, umesto vas, plati AMS Osiguranje. Ušteda je velika, posebno ako na skijanje idete porodično, jer premija u ovakvom slučaju iznosi svega 2.425 dinara za isti vremenski period.

  Da bi vaš odmor bio potpuno rasterećen, ne dozvolite da na ski stazi razmišljate da li se nešto dogodilo vašem domu dok vi niste tu. AMS Osiguranje nudi takodje i online zaključivanje Polise osiguranja domaćinstva pri čemu možete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

  Foto: AMS Osiguranje

  Foto: AMS Osiguranje

  Oslobodite se nepotrebnog stresa i uz pomoć mnogobrojnih usluga AMS Osiguranja uživajte u skijanju i bar na kratko zaboravite na sve probleme. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009! Detaljno uputstvo za online ugovaranje osiguranja možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. AMS Osiguranje vam želi srećan put!

  Izvor: PR AMS Osiguranje

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, odmor, putno zdravstveno osiguranje, rizik, skijanje