0

NULA ODSTO KAMATE I POVOLJNE RATE: Specijalna ponuda za Opel SUV modele

Opel Srbija pripremila je specijalnu ponudu auto kredita za SUV modele Mokka X, Crossland X i Grandland X, indeksiranih u evrima sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 0% i efektivnom kamatnom stopom 0%

Foto: Opel

Foto: Opel

Osim toga što je NKS 0.00%, ne postoje dodatni troškovi koji ulaze u obračun EKS, pod uslovom da se zahtev realizuje u prodajnom salonu auto dilera koji ima zaključenu saradnju sa poslovnom bankom dilera Opel vozila. Uz obavezno učešće, klijentu ostaje još samo otplaćivanje mesečnih obaveza.

pročitaj još

  Opel Crossland X je prvi igrač SUV selekcije koji odgovara svima onima koji su svestrani i spremni na izazove. Opcioni dvobojni krov, veliki prtljažnik, kao i dovoljno unutrašnjeg prostora, glavni su atributi Crossland X modela, idealni su kako za kraće šoping putovanje, tako i za odlazak na dalje destinacije.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Putem Opel finansiranja, na primer, može da se obezbedi Opel Crossland X u paketu opreme Enjoy u vrednosti od 14.340 evra, na 36 meseci, za ratu od 194.44 evra i uz učešće od 7.340 evra.

  Mokka X se odlikuje atraktivnim dizajnom i pogonom na sva četiri točka. Drugi član SUV selekcije je pravi uspeh za Opel, sa više od 750.000 prodatih primeraka. Svi zainteresovani trenutno mogu da obezbede ovaj model za 277,78 evra mesečno, i to u paketu “Enjoy”.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Opel Grandland X, treći pripadnik Opel SUV selekcije, predstavlja sve karakteristike koje poseduje jedan SUV automobil. Velika prostornost i svestranost, kombinovana sa stilsko-dinamičnim eksterijerom, čini Grandland X premijum vozilom, sa vrhunskim kvalitetima. Automobil o kom mnogi maštaju u promotivnom periodu moguće je nabaviti za 277.78 evra mesečno, sa paketom opreme Selection.

  Opel finansiranje je posebna ponuda za kupovinu novih Opel vozila uz 0.00% kamate za kredit u iznosu do 10.000 EUR i rokom otplate do 36 meseci namenjena fizičkim licima, putem koga brže i lakše može da se dođe do novog Opela, potpuno komforno, bez odlaska u banku.

  Izvor: PR Opel Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: crossland, domaće, finansiranje, grandland, mokka x, opel, suv