0

Sigurni na ski stazi uz AMS Osiguranje

Zaključite polisu Putnog zdravstveng osiguranja online i uštedite vreme i novac, jer AMS Osiguranje u promotivnom periodu nudi čak 30% popusta na premiju osiguranja!

Foto: AMS Osiguranje

Foto: AMS Osiguranje

Odbrojavate dane do polaska na zimovanje u inostranstvo, gde ćete na ski stazi bar na kratko zaboraviti na sve probleme? Bez obzira koliko ste vešti u ovoj rekreaciji, rizik od povreda na skijanju je veliki i zato je dobro misliti na vreme.

pročitaj još

    Na sajtu AMS Osiguranja možete zaključiti polisu Putnog zdravstvenog osiguranja online i tako uštedeti svoje dragoceno vreme, ali i novac, jer AMS Osiguranje u promotivnom periodu nudi čak 30% popusta na premiju osiguranja! Tako ćete za samo 1.102 dinara, koliko košta premija za individualnu polisu za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, biti zaštićeni skupih troškova usled hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja.

    Izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i na zimovanje krenete potpuno opušteni. Detaljno uputstvo možete naći na sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

    Izvor: PR AMS Osiguranje

    chats-viber-ts

    Tagovi: ams osiguranje, domaće, odmor, premija, put, rizik