0

Novi Opel Grandland X sa snažnim dizel motorom i novim premijum paketom opreme Ultimate

Opel proširuje ponudu novog modela Grandland X novim turbo dizel motorom od 177 konjskih snaga i premijum paketom opreme Ultimate

Foto: Opel

Foto: Opel

Novi Grandland X je svoju svetsku premijeru proslavio na Salonu automobila u Frankfurtu u septembru, a upravo stiže u prodajne salone. Opel je sada odlučio da proširi pogonski portfolio predviđen za dinamičnog SUV novajliju. Grandland X sada može da se poruči sa vrhunskim dvolitarskim dizelom od 177 KS, koji isporučuje maksimalni obrtni moment od 400 Nm. Sa 2,0-litarskim dizelom, Grandland X od 0 do 100 km/h ubrzava za 9,1 sekundi dok maksimalna brzina iznosi 214 km/h. Ovaj model dolazi u kombinaciji sa novim osmostepenim automatskim menjačem, po startnoj ceni od 27.240 evra.

pročitaj još

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Pored toga, Opel Grandland X će takođe biti dostupan sa premijum „Ultimate“ nivoom opreme, koji uključuje čitav niz standardnih luksuznih komponenti. Denon premijum audio sistem, koji je takođe standardan u Ultimate paketu, kreira izvanredan akustički doživljaj sa osam integrisanih zvučnika i sabvuferom, dok DAB+ povećava broj dostupnih radio stanica. Pored navedenog, kompatibilni mobilni telefoni se mogu puniti bežičnim putem.

  Foto: Opel

  Foto: Opel

  Sportski, ali u isto vreme elegantni SUV postaje još atraktivniji sa BiColor naplacima od 19 cola i srebrno obojenim krovnim nosačima, i to po startnoj ceni od 26.210 evra (1.2 turbo benzinski motor sa 130 ks). Pored toga, premijum ergonomska sedišta, kožni trim, premijum Denon audio sistem i brojni ultramoderni sistemi asistencije uz vrhunske info-zabavne sisteme, obećavaju faktor nenadmašnog zadovoljstva.

  Izvor: PR Opel Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, grandland x, opel, suv, turbo dizel, ultimate