0

Novi Porsche Cayenne oduševio srpske fanove

Na ekskluzivnoj prezentaciji, u kongresnom centru Belexpo, domaćoj javnosti zvanično je predstavljen novi Porsche Cayenne

Foto: Porsche Srbija

Foto: Porsche Srbija

Posle skoro sedam godina, najpopularniji model terenskog vozila marke Porsche, model Cayenne, predstavio je svoje novo lice Srbiji na ekskluzivnoj prezentaciji u kongresnom centru Belexpo, u Beogradu. Potpuno novi koncept, sa značajnim izmenama u dizajnu, izgledu enterijera, tehnologiji i tehničkim karakteristikama koje ga profilišu kao pravi sportski automobil sa petoro vrata, zadržao je prepoznatljivi Porsche duh i siluetu koja oduševljava i privlači generacije novih poklonika.

pročitaj još

  Foto: Porsche Srbija

  Foto: Porsche Srbija

  Sličan Porscheovim sportskim automobilima po svojim karakteristikama, ubrzanju i dinamici vožnje, novi Porsche Cayenne je istovremeno i vrhunski funkcionalan za terensku vožnju i porodičnu upotrebu. Vodeći računa o zaštiti životne sredine, Porsche je stavio akcenat na benzinske motore koji imaju bolje performanse, ali i umanjenu potrošnju i emisiju izduvnih gasova.

  Foto: Porsche Srbija

  Foto: Porsche Srbija

  Novi Porsche Cayenne prati moto kompanije “Sportski automobili – ponovo zajedno!”. Eksterijer novog modela ne odlikuju bitnije izmene, osim u izgledu zadnjeg dela, ali je zato enterijer poptuno nov, usklađen sa modelom Panamera, sa digitalnom srednjom konzolom i mnogo većim PCM. Novi Cayenne ima više predhodno nedostupnih novih opcija koje doprinose sportskim karakteristikama, kao i svakodnevnoj funkcionalnosti.

  Foto: Porsche Srbija

  Foto: Porsche Srbija

  Ciljna grupa kupaca novog modela Porsche Cayenne su svi oni koji od SUV vozila očekuju da budu idealan spoj sportskog i porodičnog automobila, zaljubljenici u moderne tehnologije, ali i vozači koji imaju razvijen osećaj za očuvanje životne sredine i imaju obzira prema emisiji izduvnih gasova.

  Foto: Porsche Srbija

  Foto: Porsche Srbija

  Novi Cayenne je do sada najidelaniji spoj Porsche tradicije sa modernom tehnologijom, od koga se očekuje da i dalje bude nosilac prodaje i ljubimac kupaca vozila Porsche u Srbiji.

  Izvor: PR Porsche Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: cayenne, domaće, porsche, promocija, srbija, suv