0

Zavirite u virtuelnu “Majstorsku radionicu”

Originalna i zabavna, Totalova virtuelna automehaničarska radionica donosi nagrade najspretnijima

Foto: Total Srbija

Foto: Total Srbija

U duhu prazničnog raspoloženja, kompanija Total, vodeći igrač na globalnom tržištu u proizvodnji motornih ulja i maziva, pripremila je originalnu igru za sve koji posete šoping centar Ušće u Beogradu u periodu od 15. do 29. decembra. Igra “Majstorska radionica” predstavlja spoj savremene VR tehnologije i odlične zabave koja će naročito biti interesantna ljubiteljima automobila i automehaničarskog zanata, ali i svima koji vole zanimljive izazove u kojima mogu da pokažu svoju spretnost i moć zapažanja.

pročitaj još

  Zadatak učesnika je da pronađu predmete sakrivene u radionici poput alata, predmeta za svakodnevnu upotrebu, Total proizvoda i opreme za servise. Pored sigurne zabave za sve učesnike, za najbrže takmičare koji uspeju da pronađu sve predmete u okviru zadatog vremena Total je pripremio odlične nagrade.

  Kao jedina među renomiranim svetskim naftnim kompanijama koja ima predstavništno u Srbiji, kompanija Total nastoji da se približi svojim krajnjim korisnicima, oslušne njihove potrebe i pruži podršku kroz razne akcije i kampanje, kako u “onlajn” svetu, tako i “na terenu”. “Total Majstorska radionca” biće prilika za mnoge posetioce da se upoznaju sa brendom, informišu o proizvodima i saznaju na koji način mogu stupiti u kontakt sa kompanijom.

  Za više informacija, posetite www.total-serbia.rs

  Izvor: PR Total Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: domaće, majstorska radionica, total