0

Ovlašćeni Jaguar Land Rover servis u Beogradu po svetskim standardima (VIDEO)

Kompanija British Motors, ekskluzivni uvoznik i prodavac, ujedno je i jedini ovlašćeni serviser za Jaguar i Land Rover vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore i kao takva, ispunjava sve neophodne uslove, procedure i standarde koje postavlja korporacija ova dva brenda

Foto: Petar Marković

Foto: Petar Marković

U servisu kompanije British Motors se koriste isključivo originalni rezervni delovi i oprema, a osoblje je stručno osposobljeno i sertifikovano. Svi članovi tima konstantno prolaze različite obuke u trening centrima i na taj način unapređuju svoje znanje, prateći u korak sva tehnološka dostignuća brendova koje zastupa.

pročitaj još

  Foto: Petar Marković

  Foto: Petar Marković

  Aktivni prijem vozila, dijagnostika, obaveštavanje klijenata o stanju vozila u realnom vremenu na različite načine, pa čak i video zapisom, samo su neke od stvari i metoda koje koristi British Motors servis kako bi pružio najbolju i najsigurniju podršku svojim klijentima. Ovakav tretman važi za nova vozila, odnosno za ona koja su u garantnom roku, ali i za vozila koja izlaze iz predviđenog roka.

  Foto: Petar Marković

  Foto: Petar Marković

  Osim toga, British Motors pruža mogućnost produžene garancije – vlasnici mogu dokupiti dodatni garantni period u trajanju od godinu ili dve od isteka prvobitne garancije, pod uslovom da je vozilo održavano isključivo u ovlašćenom servisu.

  Foto: Petar Marković

  Foto: Petar Marković

  Kada je reč o vozilima preko tri godine starosti, British Motors posvećuje pažnju njihovom održavanju te ovim vozilima pruža isti pristup kao i onim u garantnom roku. Tu su i dodatne pogodnosti, vrlo često su na snazi posebni uslovi za vozila starosti preko tri ili preko pet godina, a odnose se na specijalne akcijske cene servisiranja. Kao jedan od primera je i trenutna zimska akcija, koja donosi 10% popusta, a 15% popusta vozilima starijim od tri godine, na sve servisne usluge.

  Foto: Petar Marković

  Foto: Petar Marković

  Verovanje i pretpostavka da je u ovlašćenom servisu sve daleko skuplje, kompanija British Motors demantuje i time što je, recimo, u ovom periodu dostupan zimski pregled vozila po ceni od 1.999 dinara, a tu je i popust na dodatnu opremu u iznosu od 25 procenata.

  Izvor: PR British Motors

  chats-viber-ts

  Tagovi: british motors, domaće, jaguar, land rover, servis