0

Maksimalna pouzdanost uz zimski OMV MaxxMotion Dizel

Zimski OMV MaxxMotion Dizel pouzdan do -38 oC, a počev od decembra, dostupan na svim OMV Srbija benzinskim stanicama

Foto: OMV Srbija

Foto: OMV Srbija

Tokom zimske sezone vlasnici vozila sa dizel motorima treba više pažnje da posvete karakteristikama goriva kako bi obezbedili optimalno startovanje motora i pouzdanu vožnju. Zimski OMV MaxxMotion Dizel -38 oC je visokokvalitetno gorivo, koje je razvio ekspertski tim iz austrijskog OMV Inovativnog centra, čiji su kvalitet konstantno unapređivali, da bi poslednjih godina došli do proizvoda kojim je potvrđena liderska pozicija ne samo u Srbiji, već i u zemljama regiona. Zbog toga zimski OMV MaxxMotion Dizel koji je pouzdan do -38 oC je idealno rešenje za hladne zimske dane. OMV Srbija je nastavila uspešnu dugogodišnju saradnju sa renomiranim proizvođačem automobila Audi i proslavljenim srpskim automobilskim asom Milošem Pavlovićem koji preporučuju upotrebu vrhunskih goriva OMV MaxxMotion.

pročitaj još

  Iskustvo od preko 50 godina, koje je kompanija OMV posvetila razvoju vrhunskih proizvoda, garantuje i visok kvalitet MaxxMotion goriva. Zimska formula premijum goriva OMV MaxxMotion dizel sa svojim specijalnim aditivima i komponentama, omogućava za vreme niskih temperaturanajbolje osobine dizel goriva na tržištu. Neprekidno unapređujući kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizela -38 oC, OMV je dokazao lidersku poziciju uspevši da ponudi najbolji dizel na tržištu Srbije. Spuštajući sve niže tačku filtrabilnosti zimskog dizela, OMV Srbija je svojim potrošačima obezbedila po tom pitanju najveći postojeći komfor na tržištu.

  Foto: OMV

  Foto: OMV

  „Pre više zima OMV Srbija je postala prva mreža koja nudi vrhunski zimski dizel sa jasnom komunikacijom o prednostima za korisnike: tačke filtrabilnosti (Cold Filter Plugging Point – CFPP)“, rekao je tim povodom direktor maloprodaje OMV Srbija, Decebal Tudor.

  On je zatim dodao: „Od tada je svake zime OMV Srbija konstantno poboljšavala ovu CFPP prednost. Najbolji dokaz da su zimski OMV MaxxMotion Diesel pouzdan i do -38 oC izuzetno dobro prihvatili naši kupci, je da smo tokom hladnih zimskih meseci prodali mnogo višeovog premijum dizela nego osnovnog. Ponosni smo što ćetokom nadolazeće zime OMV Srbija opet ponuditi najbolji zimski OMV MaxxMotion Diesel -38 oC svojim potrošačima.“

  OMV je nastavio uspešnu višegodišnju saradnju sa nemačkim proizvođačem automobila Audijem, kao i sa Milošem Pavlovićem trostrukim šampionom sveta u auto sportu, koji baš zbog svih svojih karakteristika, preporučuju korišćenje OMV MaxxMotionpremijum goriva.

  *- 38 oC je CFPP vrednost prema SRPS EN 590 standardu. Prednosti koje zimski OMV MaxxMotionDizel pruža variraju u zavisnosti od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima bez aditiva, koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde koji su u skladu sa EN 590

  Izvor: PR OMV Srbija

  chats-viber-ts

  Tagovi: audi, dizel, domaće, maxxmotion, miloš pavlović, omv