0

L.A. AUTO SHOW 2017: Šest Nissanovih Star Wars automobila!

Nissan je u Los Anđelesu ponovo u centru pažnje, ovaj put predstavljajući šest zanimljivih modela inspirisanih najnovijim Star Wars filmom The Last Jedi!

Foto: Nissan

Foto: Nissan

Na Salonu automobila u Los Anđelesu, Nissan je ponovo bio u centru pažnje, jer je pored predstavljanja kompaktnog krosovera Kicks, prikazao i neke postojeće modele, ali u krajnje originalnom stilu „Ratova zvezda“!

pročitaj još

  Foto: Nissan

  Foto: Nissan

  Pomenuti automobili su rezultat zajedničke saradnje japanske kompanije sa Lucasfilm i Industrial Light and Magic, a služe kao svojevrsna najava za novi nastavak filmske sage Star Wars: The Last Jedi, koji će se sredinom decembra naći u bioskopima širom sveta.

  Foto: Nissan

  Foto: Nissan

  Ovoj saradnji naročito je dobro došao naziv Nissanovih modela na severnoameričkom tržištu, budući da je Qashqai tamo poznat kao Rogue Sport, a X-Trail kao Rogue, što direktno asocira na prošli Star Wars film Rogue One.

  Foto: Nissan

  Foto: Nissan

  Naravno, ovo su samo šou-vozila, koja nisu namenjena prodaji, barem ne kao serijski primerci, ali je zato moguće da će se neki od ovih automobila naći u kolekcijama zagriženih Star Wars fanova.

  Foto: Nissan

  Foto: Nissan

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: nissan, novieti, ratovi zvezda, rogue, saloni, star wars, the last jedi