1

Druženje sa sponzorima Fudbalskog saveza Srbije u kompaniji British Motors

Kao jedan od sponzora Fudbalskog saveza Srbije, kompanija British Motors je u svom prodajnom centru organizovala druženje sa predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije i njihovim sponzorima i partnerima

Foto: British Motors

Foto: British Motors

Uz domaćina ovog druženja, kompaniju British Motors, prisutne su bile i kompanije Strabag, Umbro, Eko, Moj kiosk, Planet Win 365. Od strane Fudbalskog saveza Srbije prisustvovali su i Goran Bunjevčević, sportski direktor i Mladen Krstajić, VD Selektora.

pročitaj još

   

  Namera je da Fudbalski Savez i partneri u kontinuitetu organizuju ovakva druženja na različitim lokacijama, koje će imati za cilj osmišljavanje novih ideja, strategija i planova. Kroz ovu zajedničku saradnju i nove aktivnosti postići će se znatno veća vidljivost Fudbalskog saveza Srbije kao i njegovih partenera.

  Foto: British Motors

  Foto: British Motors

  Kompanija British Motors kao ekskluzivni distributer Jaguar Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru i ponosni sponzor Fudbalskog Saveza Srbije, iskoristila je priliku i prisutnima pretpremijerno predstavila novi Jaguar E-PACE, prvi Jaguarov model u kategoriji kompaktnih SUV-a.

  Foto: British Motors

  Foto: British Motors

  Model koji je oborio neke od Ginisovih rekorda a koji je pretpremijerno izložen u salonu British Motorsa, je već izazvao veliko interesovanje. Pored ovog modela, predstavljeni su i modeli koji su doživeli svoje premijere u tekućoj godini – Range Rover Velar i novi Land Rover Discovery, a najavljeni su i novi, restilizovani modeli Range Rover i Range Rover Sport.

  Izvor: PR British Motors

  chats-viber-ts

  Tagovi: british motors, domaće, fudbalski savez, jaguar
  Popularni komentari
  • b
   bojan

   kakve rekorde cizma vozila obican auto nista posebno.kinezi stizu sa istim automobilima