0

STIŽE U ŽENEVU: Pogledajte enterijer nove Mercedes-Benz A-klase!

Iako ćemo na novu Mercedes A-klasu čekati do marta naredne godine, nemački proizvođač je već sada prikazao izgled enterijera nove generacije najmanjeg modela u ponudi

Foto: Mercedes-Benz

Foto: Mercedes-Benz

Na novu, četvrtu generaciju Mercedesove A-klase čekaćemo još par meseci, kada bi na Salonu automobila u Ženevi trebalo da bude i zvanično predstavljena, a u međuvremenu, nemački proizvođač je prikazao fotografije enterijera novog modela, koji najavljuje znatno moderniji i bogatiji ugođaj.

pročitaj još

  Foto: Mercedes-Benz

  Foto: Mercedes-Benz

  Po ugledu na svoje veće „rođake“, kao što su nova E-klasa i S-klasa, i najmanji model u ponudi Mercedesa biće opremljen tzv. twin-screen instrumentacijom, odnosno sa dva displeja na kojima se očitavaju osnovni podaci instrumentacije, kao i drugi koji je zadužen za multimediju.

  Foto: Mercedes-Benz

  Foto: Mercedes-Benz

  Osnovni model biće opremljen sa dva displeja, dijagonale 7 inča, srednji paketi će imati kombinaciju displeja dijagonale 7 i 10,25 inča dok će najviši paket opreme nudi dva „ekrana“ od po 10,25 inča. Naravno, pored multimedijalnih „gedžeta“, nova Mercedes A-klasa će biti opremljena i mnoštvom drugih najnovijih tehnoloških dostignuća.

  Foto: Mercedes-Benz

  Foto: Mercedes-Benz

  Đorđe Pavićević/TopSpeed

  chats-viber-ts

  Tagovi: a-klasa, digitalizacija, displej, enterijer, instrumentacija, mercedes, noviteti